RELATOS Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu Yüzük Küpe Kolye Düzenleyici Organzier Pembe

Yaza Merhaba
194.90 TL
172.68 TL
Kazancınız: 22.22 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu ile takılarınızı düzenli, güvenli ve şık bir şekilde saklayabilirsiniz. Bu özel tasarım kutu, estetik ve işlevselliği bir araya getirerek takılarınızı korumanıza yardımcı olur.

Şık ve Fonksiyonel Kalp Şekli: Bu Kalp Tasarımlı Aynalı Takı Saklama Kutusu, sevimli ve şık bir tasarıma sahiptir. İki katlı tasarımı sayesinde, farklı takıları düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Küçük boyutları, bu kutunun herhangi bir yere kolayca taşınabilmesini sağlar.

  • Çeşitli Takıları Saklamak İçin İdeal: Kutunun iki katlı yapısı, yüzükler, küpeler, kolyeler ve bilezikler dahil olmak üzere çeşitli takıları düzenli bir şekilde saklamak için uygundur. Bu sayede takılarınızı karıştırmadan kolayca bulabilirsiniz.
  • Ayna Dahil: Kutunun içinde bulunan ayna, takılarınızı takarken veya uygun bir şekilde eşleştirmek için size yardımcı olur. Bu, takı seçimi yaparken işinizi kolaylaştırır.
  • Taşıması Kolay: Kutunun boyutu küçük ve taşıması son derece kolaydır. Seyahatlerde veya günlük kullanımda takılarınızı güvende tutmak için ideal bir seçenektir.

Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu, takılarınızı düzenli tutmanın yanı sıra şık bir aksesuar olarak da kullanılabilir. Zarif tasarımıyla herhangi bir dolap veya makyaj masasında güzel görünecektir.

Takılarınızı korumak ve düzenlemek için bu sevimli kutuyu hemen edinin!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
RELATOS
Renk :
Pembe

Sık Sorulan Sorular

RELATOS Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu Yüzük Küpe Kolye Düzenleyici Organzier Pembe fiyatı ne kadar ?

RELATOS Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu Yüzük Küpe Kolye Düzenleyici Organzier Pembe fiyatı 172.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

RELATOS Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu Yüzük Küpe Kolye Düzenleyici Organzier Pembe satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

RELATOS Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu Yüzük Küpe Kolye Düzenleyici Organzier Pembe En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, RELATOS Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu Yüzük Küpe Kolye Düzenleyici Organzier Pembe ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, RELATOS Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu Yüzük Küpe Kolye Düzenleyici Organzier Pembe ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

RELATOS Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu Yüzük Küpe Kolye Düzenleyici Organzier Pembe ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, RELATOS Kalp Tasarımlı Aynalı 2 Katlı Fonksiyonel Takı Saklama Kutusu Yüzük Küpe Kolye Düzenleyici Organzier Pembe ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.