Forzuzu Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017 Dokuma

Kazancınız 15%
Yaza Merhaba
818.84 TL
692.74 TL
Kazancınız: 126.10 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017, gardırobunuzda şık ve rahat bir seçenek sunuyor. Bu ikili takım, alt üst takım olarak bir arada sunulmaktadır ve paket içeriğinde 2 parça bulunmaktadır.

İkili takımın malzeme bilgisi %60 viskon, %30 polyester ve %10 lycra'dan oluşmaktadır. Bu malzeme bileşimi, takımın yumuşak, esnek ve dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda viskonun nefes alabilen bir kumaş olması, terlemeyi önleyerek gün boyu rahat bir şekilde kullanım imkanı sunar.

Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017, mint yeşili renge sahiptir ve yırtmaç detaylarıyla dikkat çekicidir. Bu detaylar, takıma modern ve şık bir hava katmaktadır. İkili takımın tasarımı, her bedene uyum sağlaması için S, M ve L bedenlerinde sunulmaktadır.

Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017, günlük kullanım için idealdir. İster günlük hayatta, ister arkadaş buluşmalarında veya akşam gezmelerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda şık bir çanta ve topuklu ayakkabı ile kombinleyerek özel davetlerde de kullanabilirsiniz.

Bu ikili takımı temizlemek de oldukça kolaydır. Makinede yıkamaya uygundur ve renkleri solmaz. Uzun süreli kullanımda bile ilk günkü gibi kalır.

Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017, gardırobunuza şıklık ve rahatlığı bir arada sunarken, %60 viskon, %30 polyester ve %10 lycra malzemesiyle kaliteli bir kullanım deneyimi sunar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Forzuzu

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
S
Bel :
Normal Bel
Boy / Ölçü :
Standart
Cinsiyet:
Kadın
Kalıp :
Oversize
Kol Tipi:
Standart Kol
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
Materyal Moda:
Dokuma
Paça Tipi (moda):
Regular
Renk :
Mint Yeşili
Teknik :
Yok
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Forzuzu Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017 Dokuma fiyatı ne kadar ?

Forzuzu Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017 Dokuma fiyatı 692.74 TL olarak öne çıkmaktadır.

Forzuzu Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017 Dokuma satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Forzuzu Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017 Dokuma En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Forzuzu Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017 Dokuma ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Forzuzu Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017 Dokuma ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Forzuzu Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017 Dokuma ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Forzuzu Bella Notte Viskon Mint Yeşili Yırtmaç Detaylı Ikili Takım 7017 Dokuma ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.