Nivea Kadın Sprey Deodorant Black&White Clear 150Ml Ve Mini Roll-On Black&White Clear

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
349.00 TL
309.21 TL
Kazancınız: 39.79 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

NIVEA Kadın Sprey Deodorant Black&White Invisible Clear, koyu renkli giysilerde beyaz iz, açık renkli giysilerde sarı leke oluşumuna karşıdır. ; Siyahlar siyah, beyazlar daha uzun süre beyaz kalır. ; X5 Anti: Özel geliştirilmiş x5 anti formülü sayesinde koku, ter, leke, kalıntı ve tahrişe karşı savaşır. ; 48 saate kadar etkili anti-perspirant koruması sağlar. ; Pudralı ve alkolsüzdür. ; Boya maddesi içermez. ; Nasıl Kullanılır?: Kutuyu dik tutarak 15cm mesafeden çıplak ve temiz koltuk altına püskürtün. Ürün koltuk altına uyguladıktan sonra tamamen kurumasını bekleyin. ; Hangi Cilt Tipleri için Uygundur?: Tüm cilt tipleri için uygundur. ; Kişisel bakım rutininizin vazgeçilmezi!: İlk adım olarak NIVEA Duş jeli ile yıkandıktan sonra temiz koltuk altı bölgesine Black&White Kadın sprey deodorantı uygulayın. Sonrasında NIVEA vücut losyonunu da cildinize uygulayarak rutininizi tamamlayın. ; NIVEA Kadın roll-on Deodorant Black&White Invisible Clear, koyu renkli giysilerde beyaz iz, açık renkli giysilerde sarı leke oluşumuna karşıdır. ; Siyahlar siyah, beyazlar daha uzun süre beyaz kalır. ; X5 Anti: Özel geliştirilmiş x5 anti formülü sayesinde koku, ter, leke, kalıntı ve tahrişe karşı savaşır. ; 48 saate kadar etkili anti-perspirant koruması sağlar. ; Pudralı ve alkolsüzdür. ; Boya maddesi içermez. ; Nasıl Kullanılır?: Temiz koltuk altı bölgenize uygulayın. ; Hangi Cilt Tipleri için Uygundur?: Tüm cilt tipleri için uygundur. ; Kişisel bakım rutininizin vazgeçilmezi!: İlk adım olarak NIVEA Duş jeli ile yıkandıktan sonra temiz koltuk altı bölgesine Black&White Kadın roll-on'u uygulayın. Sonrasında NIVEA vücut losyonunu da cildinize uygulayarak rutininizi tamamlayın. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Nivea

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Çeşit ( Deodorant&Roll-on):
Pudrasız
Cinsiyet:
Kadın
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
100 - 249 ml
Marka:
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Nivea Kadın Sprey Deodorant Black&White Clear 150Ml Ve Mini Roll-On Black&White Clear fiyatı ne kadar ?

Nivea Kadın Sprey Deodorant Black&White Clear 150Ml Ve Mini Roll-On Black&White Clear fiyatı 309.21 TL olarak öne çıkmaktadır.

Nivea Kadın Sprey Deodorant Black&White Clear 150Ml Ve Mini Roll-On Black&White Clear satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Nivea Kadın Sprey Deodorant Black&White Clear 150Ml Ve Mini Roll-On Black&White Clear En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Nivea Kadın Sprey Deodorant Black&White Clear 150Ml Ve Mini Roll-On Black&White Clear ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Nivea Kadın Sprey Deodorant Black&White Clear 150Ml Ve Mini Roll-On Black&White Clear ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Nivea Kadın Sprey Deodorant Black&White Clear 150Ml Ve Mini Roll-On Black&White Clear ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Nivea Kadın Sprey Deodorant Black&White Clear 150Ml Ve Mini Roll-On Black&White Clear ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.