MELSAY Kadın Siyah Orijinal Çelikli İnterlok Pileli Beli Lastikli Cepli Duble Paça Eşofman Altı-155 Örme

Yaza Merhaba
479.90 TL
384.63 TL
Kazancınız: 95.27 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu günlük ve spor giyim ürünü, genç kızlar ve kadınlar için tasarlanmıştır. %80 cotton %15 polyester %5 likra kumaştan yapılmış olan bu ürün, dayanıklı, yumuşak ve rahat bir giyim deneyimi sunar. Ter tutmayan özelliği ile hareket özgürlüğü sağlar, teri içeride muhafaza etmez ve hava alarak üzerinizde daha ferah bir his sağlar.

Bu ürünün kumaşı, kalın kumaşlardan olan çelikli interlok kumaş çift plaka örme kumaştandır ve genellikle kışlık kıyafetlerin üretiminde kullanılır. Çift boya işlemi yapılan çelikli interlok kumaşlar, iki farklı elyaftan üretildiği için ekstra esneklik sağlarlar. Ayrıca kırışmaz özelliğine de sahiptirler. Bu özellikleriyle tayt gibi ürünler için ideal kumaştır.

Bu eşofman altı, lastikli yüksek beli, interlok pileli deseni ve cepleri ile oldukça şık ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Büyük beden kalıbı sayesinde rahat giyim sağlar. Uzun paça boyu tercih eden kişiler için idealdir.

Bu ürün, günlük hayatta birçok farklı kıyafet ile kombinlenebilir ve şık bir görünüm sağlar. Ayrıca, çamaşır makinesinde yıkanabilir ve bakımı oldukça kolaydır. Bu eşofman altı, gün boyu rahatlık ve şıklık arayan kadınlar için ideal bir seçenektir.

ÜRÜN DETAYLARI:

  • Kullanım Alanı: Günlük
  • Kalıp: Büyük Beden
  • Kumaş Tipi: Örme
  • Ürün Detayı: Lastikli Bel, Cepli, Interlok Pileli Desen
  • Bel: Yüksek Bel
  • Kumaş Özellik: Ter Tutmayan
  • Ürün Tipi: Düz
  • Boy / Ölçü: Regular, Boy:1.75
  • Paça Boyu: Uzun
  • Desen: Düz

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla MELSAY

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
50-52
Bel :
Yüksek Bel
Boy / Ölçü :
Regular
Cep alt giyim:
Çift
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Düz
Kalıp :
Büyük Beden
Kullanım Alanı :
Günlük
Kumaş / İplik:
İnterlok
Kumaş Özellik:
Ter Tutmayan
Kumaş Tipi :
Örme
Marka:
Materyal Moda:
Pamuk-Polyester
Paça Boyu:
Uzun
Paça Tipi (moda):
Duble paça
Renk :
SİYAH
Ürün Detayı :
Lastikli bel
Ürün Tipi:
Düz
Yaş Grubu:
21 - 40 Yaş


Sık Sorulan Sorular

MELSAY Kadın Siyah Orijinal Çelikli İnterlok Pileli Beli Lastikli Cepli Duble Paça Eşofman Altı-155 Örme fiyatı ne kadar ?

MELSAY Kadın Siyah Orijinal Çelikli İnterlok Pileli Beli Lastikli Cepli Duble Paça Eşofman Altı-155 Örme fiyatı 384.63 TL olarak öne çıkmaktadır.

MELSAY Kadın Siyah Orijinal Çelikli İnterlok Pileli Beli Lastikli Cepli Duble Paça Eşofman Altı-155 Örme satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

MELSAY Kadın Siyah Orijinal Çelikli İnterlok Pileli Beli Lastikli Cepli Duble Paça Eşofman Altı-155 Örme En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, MELSAY Kadın Siyah Orijinal Çelikli İnterlok Pileli Beli Lastikli Cepli Duble Paça Eşofman Altı-155 Örme ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, MELSAY Kadın Siyah Orijinal Çelikli İnterlok Pileli Beli Lastikli Cepli Duble Paça Eşofman Altı-155 Örme ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

MELSAY Kadın Siyah Orijinal Çelikli İnterlok Pileli Beli Lastikli Cepli Duble Paça Eşofman Altı-155 Örme ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, MELSAY Kadın Siyah Orijinal Çelikli İnterlok Pileli Beli Lastikli Cepli Duble Paça Eşofman Altı-155 Örme ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.