MELSAY Kadın Siyah Ön Çimalı Yüksek Bel Cepli Orijinal Çelikli İnterlok Büyük Beden Pantolon Örme

Yaza Merhaba
499.90 TL
393.79 TL
Kazancınız: 106.11 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu kadın pantolonu, yüksek bel tasarımı ve cepleriyle dikkat çekiyor. Siyah düz renkli pantolon, trend stilinde tasarlanmıştır. Örme kumaştan üretilmiş olan ürün, %80 Pamuk, %15 Polyester ve %5 Likra karışımıdır. Yumuşak, dayanıklı ve konforlu bir giyim deneyimi sunar.

  • Kumaş Tipi: Örme
  • Stil: Trend
  • Bel: Yüksek Bel
  • Boy / Ölçü: Uzun
  • Desen: Düz Renk

Hareket özgürlüğü sağlayan pantolon, terlemeyi önleyen bir kumaşa sahiptir. Bu nedenle, spor ve günlük giyim için idealdir. Çelikli İnterlok kumaştan yapılmış olan pantolon, kalın ve esnek bir kumaşa sahiptir. İki farklı elyafın karışımıyla üretilen bu kumaşın en büyük özelliği ise her iki yüzünün de pürüzsüz ve aynı olmasıdır. Ayrıca kırışmaz özelliği sayesinde her zaman şık görünmenizi sağlar.

Bu kadın pantolonu, uzun boylu kadınlar için uygun bir seçenektir. Ürünün model ölçüleri; boyu 1.75 ve bedeni 44'tür. Üst boyu 73 cm, alt boyu ise 105 cm'dir. Ölçümler kumaşın esnemesi olmadan el ile alınmıştır. Ürün, 30°C'de çamaşır makinesinde yıkanabilir. Orta sıcaklıkta ütü yapılması önerilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla MELSAY

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
44-46
Bel :
Yüksek Bel
Boy / Ölçü :
Uzun
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Düz Renk
Kalıp :
Orta
Kumaş / İplik:
İnterlok
Kumaş Tipi :
Örme
Marka:
Materyal Moda:
Pamuk Polyester
Paça Tipi (moda):
Boru paça
Renk :
SİYAH
Stil :
Trend
Yaş Grubu:
Tüm Yaş Grupları


Sık Sorulan Sorular

MELSAY Kadın Siyah Ön Çimalı Yüksek Bel Cepli Orijinal Çelikli İnterlok Büyük Beden Pantolon Örme fiyatı ne kadar ?

MELSAY Kadın Siyah Ön Çimalı Yüksek Bel Cepli Orijinal Çelikli İnterlok Büyük Beden Pantolon Örme fiyatı 393.79 TL olarak öne çıkmaktadır.

MELSAY Kadın Siyah Ön Çimalı Yüksek Bel Cepli Orijinal Çelikli İnterlok Büyük Beden Pantolon Örme satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

MELSAY Kadın Siyah Ön Çimalı Yüksek Bel Cepli Orijinal Çelikli İnterlok Büyük Beden Pantolon Örme En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, MELSAY Kadın Siyah Ön Çimalı Yüksek Bel Cepli Orijinal Çelikli İnterlok Büyük Beden Pantolon Örme ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, MELSAY Kadın Siyah Ön Çimalı Yüksek Bel Cepli Orijinal Çelikli İnterlok Büyük Beden Pantolon Örme ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

MELSAY Kadın Siyah Ön Çimalı Yüksek Bel Cepli Orijinal Çelikli İnterlok Büyük Beden Pantolon Örme ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, MELSAY Kadın Siyah Ön Çimalı Yüksek Bel Cepli Orijinal Çelikli İnterlok Büyük Beden Pantolon Örme ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.