Pembe Potin Kadın Bej Pudra Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik

Kazancınız 43%
Pembe Potin Mağazasına Özel Tüm ürünlerde %10 İndirim
599.99 TL
379.07 TL
Kazancınız: 220.92 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Özel olarak tasarlanmış olan Kadın Bej Siyah Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik, kadınların rahatı ve ergonomik tasarımı ile öne çıkıyor. Bu terlik, plajda ya da evde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Terlik desenli yüzeyi sayesinde kaymaz özelliğiyle ayağınızı tam olarak kavrar ve adımlarınızı sağlam atmanızı sağlar. Hem sandalet hem de terlik özelliklerini barındıran bu ürün, ortopedik özellikleri sayesinde ayağınızın anatomik yapısına uyum sağlar. Bu sayede, uzun süreli kullanımlarda bile ayağınızın rahat etmesi garanti edilir.
Bu ürün kısa topuk boyuna (1-4 cm) ve dolgu topuk tipine sahiptir. Terlik ve sandalet özellikleri sayesinde hem terlik hem de sandalet ihtiyaçlarınızı karşılar. Cross terlik deseni sayesinde ayağınızı tam olarak kavrar ve sağlam adımlar atmanızı sağlar. Ortopedik özelliği, ayak sağlığınızı koruyarak, uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sunar. Bu ürün tüm kadınlara hitap eden bir geniş numara seçeneğine sahiptir.
Bu Kadın Bej Siyah Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik, birçok avantajı sunar. Ayaklarınıza son derece rahat bir kullanım deneyimi sunar ve uzun ömürlü kullanım için dayanıklıdır. Şık ve modern tasarımıyla dikkat çekicidir. Su ve sabunla kolayca temizlenebilir. Hem kullanışlı hem de konforlu olması ile plaj, ev veya hastanede her yerde kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Pembe Potin

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Kadın
Marka:
Numara:
37
Renk :
BEJ PUDRA
Yaş Grubu:
Yetişkin


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Pembe Potin Kadın Bej Pudra Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik fiyatı ne kadar ?

Pembe Potin Kadın Bej Pudra Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik fiyatı 379.07 TL olarak öne çıkmaktadır.

Pembe Potin Kadın Bej Pudra Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Pembe Potin Kadın Bej Pudra Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Pembe Potin Kadın Bej Pudra Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Pembe Potin Kadın Bej Pudra Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Pembe Potin Kadın Bej Pudra Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Pembe Potin Kadın Bej Pudra Eva Deniz Plaj Aşçı Doktor Hemşire Hastane Confort Rahat Sandalet Terlik ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.