0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Lina Tia Kadın Portico Delizia Model Çelik Altın Kaplama Desen Kalp Figür Topcuk Kristal Zirkon Taşlı Halhal

449.90 TL
359.90 TL
Kazancınız: 90.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Lina Tia Çelik Halhallar: Zarif ve Çekici Tarzınızı İfade Edin. ; Lina Tia, çelik halhallar ile sıradanlığı geride bırakmanızı ve zarafetle mükemmel bir şekilde buluşmanızı sağlar. ; Halhallarımız, benzersiz tasarımları ve yüksek kaliteli malzemeleri bir araya getirir, böylece siz ve müşterileriniz için unutulmaz bir aksesuar deneyimi sunar. ; Her Lina Tia çelik halhalı, 316L paslanmaz çelik ile üretilir. Zarif ve ince bir dokunuşla tarzınızı tamamlar. ; Bu özel çelik, dayanıklılığı, parlaklığı ve paslanmaz özelliği bir araya getirerek halhalların yıllarca ilk günkü gibi parlak ve güzel kalmasını sağlar. ; Müşterilerimizin farklı tarzlara sahip olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Lina Tia koleksiyonunda, her zevke uygun bir halhal bulunur. ; Sadelikten gösterişe, ince detaylardan cesur tasarımlara kadar birçok seçenek arasından istediğinizi seçebilirsiniz. ; Lina Tia çelik halhallar, günlük giyimden özel günler için şık kombinlere kadar her türlü stil ile mükemmel uyum sağlar. ; Lina Tia halhallar, stilinizi ifade etmeniz için güçlü bir araçtır. ; Kendinizi ifade etmek ve zarafetinizi öne çıkarmak istediğiniz her an, bu halhallar size eşlik eder. ; Lina Tia halhallar, sevdiklerinize güzellik ve dayanıklılığı aynı anda sunan mükemmel hediye seçeneğidir. ; Lina Tia'nın çelik halhalları, dayanıklılığı ve zarafeti bir araya getirerek size farklı bir deneyim sunar. ; Bu halhallar, herhangi bir kıyafeti tamamlar ve stilinizi ifade etmenize yardımcı olur. Lina Tia ile, zarafetinizi ve gücünüzü yansıtın! ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Lina Tia

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Unisex
Maden Rengi:
Silver
Marka:
Materyal :
Paslanmaz Çelik
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Lina Tia Kadın Portico Delizia Model Çelik Altın Kaplama Desen Kalp Figür Topcuk Kristal Zirkon Taşlı Halhal fiyatı ne kadar ?

Lina Tia Kadın Portico Delizia Model Çelik Altın Kaplama Desen Kalp Figür Topcuk Kristal Zirkon Taşlı Halhal fiyatı 359.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

Lina Tia Kadın Portico Delizia Model Çelik Altın Kaplama Desen Kalp Figür Topcuk Kristal Zirkon Taşlı Halhal satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Lina Tia Kadın Portico Delizia Model Çelik Altın Kaplama Desen Kalp Figür Topcuk Kristal Zirkon Taşlı Halhal En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Lina Tia Kadın Portico Delizia Model Çelik Altın Kaplama Desen Kalp Figür Topcuk Kristal Zirkon Taşlı Halhal ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Lina Tia Kadın Portico Delizia Model Çelik Altın Kaplama Desen Kalp Figür Topcuk Kristal Zirkon Taşlı Halhal ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Lina Tia Kadın Portico Delizia Model Çelik Altın Kaplama Desen Kalp Figür Topcuk Kristal Zirkon Taşlı Halhal ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Lina Tia Kadın Portico Delizia Model Çelik Altın Kaplama Desen Kalp Figür Topcuk Kristal Zirkon Taşlı Halhal ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.