Pembe Potin Kadın Multi Çok Renkli Bantlı Rahat Confort Taban Günlük Şık Sandalett

Kazancınız 18%
Pembe Potin Mağazasına Özel Tüm ürünlerde %10 İndirim
199.99 TL
168.47 TL
Kazancınız: 31.52 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kadın Fusya Günlük Rahat Sandalet, yaz aylarının vazgeçilmez özgünlüğü ve rahatlığıyla öne çıkar. Bu şık ve modern tasarımlı ürün, sandalet konforunu terlik rahatlığı ile birleştirerek adımlarınızı sarar. Özellikle yazlık kombinlerinizi tamamlayacak olan Fusya Örgü Kadın Sandalet Terlik, kaliteden ödün vermeden uygun bir fiyatla tercih edebileceğiniz mükemmel bir seçim sunar.

Örgü detayıyla dikkat çeken Fusya, estetik ve modayı bir arada sunan özel bir tasarıma sahiptir. Konforu sayesinde ayağınızda terlik hissi yaratırken, maksimum rahatlık sağlayarak gün boyu tercihiniz olacak. Yaz aylarında optimum nefes alabilirlik sunan sandalet terlik, terlemeye karşı koruyucu özellikler taşır.

Dayanıklı malzemelerle üretilen Fusya Kadın Sandalet Terlik, uzun süreli kullanımlarınız için idealdir. Kaymaz tabanı sayesinde her adımda güvenliği sağlar. Farklı renk ve beden seçenekleriyle herkesin zevkine hitap eden bu şık tasarımlı sandalet terlik, kombinlerinizi tamamlamanızda büyük bir yardımcıdır.

Yüksek kalite ve dayanıklılık standartlarına sahip bu sandalet terlik, hafiflik ve rahatlık hissini bir arada sunar. Bu yaz kadın sandalet arayışınızda kalite, konfor ve şıklıktan ödün vermek istemiyorsanız, Fusya Kadın Sandalet Terliği sizin için ideal bir seçimdir.

Ürün Özellikleri:

  • Renk: Fusya
  • Tasarım: Şık ve modern
  • Stil: Günlük sandalet terlik
  • Detaylar: Örgü detaylı
  • Kullanım: Yaz aylarında ideal
  • Rahatlık: Maksimum konfor sağlar
  • Materyal: Dayanıklı malzemelerle üretilmiştir
  • Taban: Kaymaz taban özelliği

Beden Seçenekleri:

  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Pembe Potin

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Kadın
Marka:
Numara:
40
Renk :
MULTİ
Yaş Grubu:
Yetişkin


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Pembe Potin Kadın Multi Çok Renkli Bantlı Rahat Confort Taban Günlük Şık Sandalett fiyatı ne kadar ?

Pembe Potin Kadın Multi Çok Renkli Bantlı Rahat Confort Taban Günlük Şık Sandalett fiyatı 168.47 TL olarak öne çıkmaktadır.

Pembe Potin Kadın Multi Çok Renkli Bantlı Rahat Confort Taban Günlük Şık Sandalett satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Pembe Potin Kadın Multi Çok Renkli Bantlı Rahat Confort Taban Günlük Şık Sandalett En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Pembe Potin Kadın Multi Çok Renkli Bantlı Rahat Confort Taban Günlük Şık Sandalett ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Pembe Potin Kadın Multi Çok Renkli Bantlı Rahat Confort Taban Günlük Şık Sandalett ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Pembe Potin Kadın Multi Çok Renkli Bantlı Rahat Confort Taban Günlük Şık Sandalett ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Pembe Potin Kadın Multi Çok Renkli Bantlı Rahat Confort Taban Günlük Şık Sandalett ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.