Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'Lü Paket Füme-Gri-Kırmızı-Vizon

Kazancınız 10%
Yaza Merhaba
99.95 TL
89.56 TL
Kazancınız: 10.39 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'lü Paket, %90 pamuk, %8 polyester ve %2 elastan malzemelerden üretilmiştir. Bu özelliği sayesinde, her yıkamadan sonra dayanıklılığı korur ve yumuşak kalır.

Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'lü Paket, kısa boylu yapısı sayesinde hem günlük hayatta hem de spor yaparken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca, 4'lü paket halinde satıldığı için uzun süre kullanım için yeterli miktarda çorap bulundurabilirsiniz.

Bu çoraplar, kadınların ayaklarına uygun şekilde tasarlanmıştır; bu sayede, ayaklarınızın konforlu ve rahat olmasını sağlar. Küçük kare desenleri ile şık bir görünüme sahiptir.

  • Malzeme: %90 Pamuk %8 Polyester %2 Elastan
  • Paket İçeriği: 4'lü

Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'lü Paket, farklı beden seçenekleri ile sunulmaktadır. Beden seçenekleri, 36-38, 39-41 ve 42-44 olarak belirlenmiştir.

Bu çoraplar, hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için mükemmel bir hediye seçeneği olabilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
STD
Paket İçeriği:
4'lü
Renk :
FÜME-GRİ-KIRMIZI-VİZON

Sık Sorulan Sorular

Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'Lü Paket Füme-Gri-Kırmızı-Vizon fiyatı ne kadar ?

Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'Lü Paket Füme-Gri-Kırmızı-Vizon fiyatı 89.56 TL olarak öne çıkmaktadır.

Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'Lü Paket Füme-Gri-Kırmızı-Vizon satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'Lü Paket Füme-Gri-Kırmızı-Vizon En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'Lü Paket Füme-Gri-Kırmızı-Vizon ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'Lü Paket Füme-Gri-Kırmızı-Vizon ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'Lü Paket Füme-Gri-Kırmızı-Vizon ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Kadın Küçük Kare Desenli Kısa Patik Çorap 4'Lü Paket Füme-Gri-Kırmızı-Vizon ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.