bonıto amor Kadın Kırmızı Dantelli Özel Bölgesi Açık İç Çamaşırı 15043 Örme Kırmızı9

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
300.90 TL
275.62 TL
Kazancınız: 25.28 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bir parça olarak tasarlanan Kadın Kırmızı Dantelli Özel Bölgesi Açık İç Çamaşırı 15043, özel anlarınızda kendinizi seksi ve özgüvenli hissetmenizi sağlar. Kırmızı rengiyle dikkat çeken iç çamaşırı, dantelli detaylarıyla da oldukça şık bir görünüm sunar.

Malzemesi %100 polyester olan ürün, cilde temas eden kısımları pamuklu astarlıdır. Bu sayede cilde zarar vermez ve rahat bir kullanım sağlar. Özel tasarımı sayesinde bacak arası bölgesi açık olan iç çamaşırı, özellikle özel günlerde veya partnerinizle romantik anlarınızda kullanabileceğiniz ideal bir seçenektir.

  • Renk: Kırmızı
  • Malzeme: %100 Polyester, Pamuklu Astar
  • Özel Bölgesi Açık
  • Numune Ürün Olarak Tasarlanmıştır

*Ürün hijyenik nedenlerle denenmiş olup, iptal ve iadesi mümkün değildir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
2XL/3XL
Özellik :
Balensiz
Renk :
Kırmızı9

Sık Sorulan Sorular

bonıto amor Kadın Kırmızı Dantelli Özel Bölgesi Açık İç Çamaşırı 15043 Örme Kırmızı9 fiyatı ne kadar ?

bonıto amor Kadın Kırmızı Dantelli Özel Bölgesi Açık İç Çamaşırı 15043 Örme Kırmızı9 fiyatı 275.62 TL olarak öne çıkmaktadır.

bonıto amor Kadın Kırmızı Dantelli Özel Bölgesi Açık İç Çamaşırı 15043 Örme Kırmızı9 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

bonıto amor Kadın Kırmızı Dantelli Özel Bölgesi Açık İç Çamaşırı 15043 Örme Kırmızı9 En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, bonıto amor Kadın Kırmızı Dantelli Özel Bölgesi Açık İç Çamaşırı 15043 Örme Kırmızı9 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, bonıto amor Kadın Kırmızı Dantelli Özel Bölgesi Açık İç Çamaşırı 15043 Örme Kırmızı9 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

bonıto amor Kadın Kırmızı Dantelli Özel Bölgesi Açık İç Çamaşırı 15043 Örme Kırmızı9 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, bonıto amor Kadın Kırmızı Dantelli Özel Bölgesi Açık İç Çamaşırı 15043 Örme Kırmızı9 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.