Koton İspanyol Paça Kot Pantolon Dar Kesim Yüksek Bel Esnek Pamuklu Cepli - Victoria Slim Jean

694.99 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Dar kesim, yüksek bel, esnek pamuklu, cepli, İspanyol paça kot pantolon - Victoria Slim Jean |Günlük giyim, ofis hatta davet kombinlerinde bile Victoria jean'i rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Indigo Ürün Kullanım Bilgisi : Ürünümüzde kullanılan indigo boya, kullanım esnasında giysilerinize bir miktar renk verebilir. İlk yıkama tersten ve tek başına, sonraki yıkamalarda ise yine tersten ve renkli çamaşırlar ile birlikte yıkamanızı tavsiye ederiz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Koton

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
31/32
Bel :
Yüksek Bel
Boy / Ölçü :
Regular
Cep jeans:
5 Cep
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Düz
Kalıp :
Slim
Kumaş Tipi :
Denim
Marka:
Materyal Moda:
%98 Pamuk, %2 Elastan
Paça Tipi (moda):
Dar paça
Renk :
İNDİGO
Stil :
Düz
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Koton İspanyol Paça Kot Pantolon Dar Kesim Yüksek Bel Esnek Pamuklu Cepli - Victoria Slim Jean fiyatı ne kadar ?

Koton İspanyol Paça Kot Pantolon Dar Kesim Yüksek Bel Esnek Pamuklu Cepli - Victoria Slim Jean fiyatı 694.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

Koton İspanyol Paça Kot Pantolon Dar Kesim Yüksek Bel Esnek Pamuklu Cepli - Victoria Slim Jean satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Koton İspanyol Paça Kot Pantolon Dar Kesim Yüksek Bel Esnek Pamuklu Cepli - Victoria Slim Jean En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Koton İspanyol Paça Kot Pantolon Dar Kesim Yüksek Bel Esnek Pamuklu Cepli - Victoria Slim Jean ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Koton İspanyol Paça Kot Pantolon Dar Kesim Yüksek Bel Esnek Pamuklu Cepli - Victoria Slim Jean ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Koton İspanyol Paça Kot Pantolon Dar Kesim Yüksek Bel Esnek Pamuklu Cepli - Victoria Slim Jean ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Koton İspanyol Paça Kot Pantolon Dar Kesim Yüksek Bel Esnek Pamuklu Cepli - Victoria Slim Jean ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.