0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Lexi Bella Işıklı Hava Nemlendirici Buharlı 300 Ml Ultrasonik Bebek Çocuk Odası Ortam Hava Nemlendirici Karişık

Kazancınız 25%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
407.95 TL
312.25 TL
Kazancınız: 95.70 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Işıklı Hava Nemlendirici Buharlı 300 ml Ultrasonik Bebek Çocuk Odası Ortam Hava Nemlendirici ; ?PORTATİF MİNİ NEMLENDİRİCİ?Portatif ve küçük tasarım sayesinde ofiste,evde,arabada,tatilde istediğiniz her yere kolaylıkla taşıyabilir ve kullanabilirsiniz. ; ?GÜVENLİ VE OTOMATİK KAPANMA?İçindeki su seviyesi güvenli seviyenin altında indiğinde otomatik güç keser ve kapanır. ; ?TEK DÜĞME KONTROLÜ?Taşınabilir h2o nemlendiricinin kullanımı çok basittir. Tek tuşla çalıştırıp kullanabilirsiniz. İlk başışta sürekli buhar modu, ikinci basışta aralıklı buhar modu, 3 saniye basılı tuttuğunuzda ise gece ve ışık modu açılacaktır. ; ?İKİ BUHAR MODU?Bu nemlendiricinin iki farklı buhar modu vardır. Açma kapama tuşuna bir defa bastığınızda buhar sürekli olarak püskürtülür. İkinci basışta ise aralıklı şekilde püskürtülür(3saniye aralıkla). ; ?SESSİZ ÇALIŞMA?Hava nemlendiricisi oldukça sessizdir. Sessiz ofis ortamlarında, kütüphanelerde, uyurken ve aklınıza gelebilecek her yerde kimseyi rahatsız etmeden kullanabilirsiniz. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Süresi (Elektronik):
2 Yıl
Marka:
Lexi Bella
Renk :
KARİŞIK

Sık Sorulan Sorular

Lexi Bella Işıklı Hava Nemlendirici Buharlı 300 Ml Ultrasonik Bebek Çocuk Odası Ortam Hava Nemlendirici Karişık fiyatı ne kadar ?

Lexi Bella Işıklı Hava Nemlendirici Buharlı 300 Ml Ultrasonik Bebek Çocuk Odası Ortam Hava Nemlendirici Karişık fiyatı 312.25 TL olarak öne çıkmaktadır.

Lexi Bella Işıklı Hava Nemlendirici Buharlı 300 Ml Ultrasonik Bebek Çocuk Odası Ortam Hava Nemlendirici Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Lexi Bella Işıklı Hava Nemlendirici Buharlı 300 Ml Ultrasonik Bebek Çocuk Odası Ortam Hava Nemlendirici Karişık En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Lexi Bella Işıklı Hava Nemlendirici Buharlı 300 Ml Ultrasonik Bebek Çocuk Odası Ortam Hava Nemlendirici Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Lexi Bella Işıklı Hava Nemlendirici Buharlı 300 Ml Ultrasonik Bebek Çocuk Odası Ortam Hava Nemlendirici Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Lexi Bella Işıklı Hava Nemlendirici Buharlı 300 Ml Ultrasonik Bebek Çocuk Odası Ortam Hava Nemlendirici Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Lexi Bella Işıklı Hava Nemlendirici Buharlı 300 Ml Ultrasonik Bebek Çocuk Odası Ortam Hava Nemlendirici Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.