Epilons Ice Roller Buz Silindiri Terapi Etkili Yüz Derma Masaj Ve Cilt Soğutma Bakım Aleti

450.48 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Buz Silindiri Yüz Derma Masaj ve Cilt Soğutma Bakım Aleti Kırışıklıkların, lekelerin, güneşin zararlarının, selülitlerin, sivilcelerin, gözlerin altındaki koyu halkaların, şişliklerin, yaralanmaların ve daha fazlasının önlenmesi ve azaltılması için kusursuz derma rulosu; Buz Silindiri, ağrıyı ve rahatsızlığı gidermeye ve şişliği ve şişkinliği azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır Buz Silindiri Yüz Buz Masajı Bakım Alet, yorgunluğu gidermeye, cildi sakinleştirmeye yardımcı olur Sabahları makyaj uygulamasından önce cildi uyandırmak ve sıkılaştırmak için kullanın Gözenekleri kapatmaya ve şişkinliği azaltmaya yardımcı olmak için cilt temizleme rutininizden sonra akşam kullanın Buz Silindiri, hızlı ve eşit bir şekilde donan yumuşak ve rahat bir jelden yapılmıştır Jel silindiri 10-15 dakika dondurucuya koyun ve buz haddeleme masajının avantajlarından yararlanın Kullanışlı-derma silindiri benzersiz tasarımı için taşıması kolaydır ve tutamak çok sağlam ve tutması kolaydır Her yaş için uygundur Paket İçeriği: 1x Buz Silindiri Yüz Buz Masaj Aleti

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Epilons

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Cok Renkli


Sık Sorulan Sorular

Epilons Ice Roller Buz Silindiri Terapi Etkili Yüz Derma Masaj Ve Cilt Soğutma Bakım Aleti fiyatı ne kadar ?

Epilons Ice Roller Buz Silindiri Terapi Etkili Yüz Derma Masaj Ve Cilt Soğutma Bakım Aleti fiyatı 450.48 TL olarak öne çıkmaktadır.

Epilons Ice Roller Buz Silindiri Terapi Etkili Yüz Derma Masaj Ve Cilt Soğutma Bakım Aleti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Epilons Ice Roller Buz Silindiri Terapi Etkili Yüz Derma Masaj Ve Cilt Soğutma Bakım Aleti En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Epilons Ice Roller Buz Silindiri Terapi Etkili Yüz Derma Masaj Ve Cilt Soğutma Bakım Aleti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Epilons Ice Roller Buz Silindiri Terapi Etkili Yüz Derma Masaj Ve Cilt Soğutma Bakım Aleti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Epilons Ice Roller Buz Silindiri Terapi Etkili Yüz Derma Masaj Ve Cilt Soğutma Bakım Aleti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Epilons Ice Roller Buz Silindiri Terapi Etkili Yüz Derma Masaj Ve Cilt Soğutma Bakım Aleti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.