DİROCSİNCARE Hyaluronik Asit Içerikli Yüz Temizleme Jeli Multi Refreshıng Beauty Series 400 Ml

Yaza Merhaba
354.99 TL
177.19 TL
Kazancınız: 177.80 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Canlandırıcı Doğal Yüz Temizleme Jeli Günümüzde, cildimiz birçok dış etkene maruz kalmaktadır - makyaj, kir, ve çevresel faktörler, cildimizin canlılığını zorlayabilir. Dirocsincare Canlandırıcı Doğal Yüz Temizleme Jelimiz, bu etkenlere karşı cildinizi korurken aynı zamanda ona özel bir bakım sunar. Dirocsincare yüz temizleme jeli içeriğindeki doğal bileşenlerle zenginleşen formülü, cildinizi nazikçe temizler ve tazeler, doğal bir ışıltı kazandırır. Kullanım Talimatları: Yüzünüzü hafifçe ılık su ile nemlendirin.; Uygun miktarda Canlandırıcı Doğal Yüz Temizleme Jelini avuç içine alın.; Jeli nazikçe yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulayın.; Göz çevresinden kaçının ve dairesel hareketlerle cildinize nüfuz etmesine izin verin.; Ilık su ile durulayın ve nazikçe kurulayın.; Günlük cilt bakım rutininize devam edin.; Dirocsincare canlandırıcı Doğal Yüz Temizleme Jeli, cildinizi derinlemesine temizleyerek günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı olur. Doğal içeriği ile cildinizi besler, nemlendirir ve yeniler. Güzellik rutininizin vazgeçilmez bir parçası olacak bu özel formül, her cilt tipi için uygundur. Cildinizi sevgiyle besleyin, doğanın güzellik sırlarından ilham alın! İçindekiler: Aqua, Coco-glucoside,peg-7 Glyceryl Cocoate Polysorbate 20, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Aloe, Barbadensis Leaf Extract,Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid,Parfum,Benzoic Acid Parfum, Paraben, Sles, Sls İçermez.;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Form (cilt bakım -moda):
Jel
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
400+ ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Canlandırıcı
Marka:
DİROCSİNCARE

Sık Sorulan Sorular

DİROCSİNCARE Hyaluronik Asit Içerikli Yüz Temizleme Jeli Multi Refreshıng Beauty Series 400 Ml fiyatı ne kadar ?

DİROCSİNCARE Hyaluronik Asit Içerikli Yüz Temizleme Jeli Multi Refreshıng Beauty Series 400 Ml fiyatı 177.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

DİROCSİNCARE Hyaluronik Asit Içerikli Yüz Temizleme Jeli Multi Refreshıng Beauty Series 400 Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

DİROCSİNCARE Hyaluronik Asit Içerikli Yüz Temizleme Jeli Multi Refreshıng Beauty Series 400 Ml En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, DİROCSİNCARE Hyaluronik Asit Içerikli Yüz Temizleme Jeli Multi Refreshıng Beauty Series 400 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, DİROCSİNCARE Hyaluronik Asit Içerikli Yüz Temizleme Jeli Multi Refreshıng Beauty Series 400 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

DİROCSİNCARE Hyaluronik Asit Içerikli Yüz Temizleme Jeli Multi Refreshıng Beauty Series 400 Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, DİROCSİNCARE Hyaluronik Asit Içerikli Yüz Temizleme Jeli Multi Refreshıng Beauty Series 400 Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.