Arsimo Hazır Cevap 84 Kart Eğitici Öğretici Oyun Seti | Çocuk Oyun Seti Lc7506

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
269.00 TL
214.37 TL
Kazancınız: 54.63 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Hazır Cevap 84 Kart Eğitici Öğretici Oyun Seti | Çocuk Oyun Seti LC7506 Hazır Cevap oyunu, çocukların dil becerilerini eğlenceli bir şekilde geliştirmelerine yardımcı olan, hızlı düşünme, odaklanma ve dikkat becerilerini artıran bir oyun setidir. Bu taşınabilir ve keyifli oyun, ailecek oynanabilecek, dil becerilerinin farklı alanlarına hitap eden bir eğitici oyundur. Özellikler: Hızlı Düşünme ve Odaklanma: Oyun, bireylerin hızlı düşünme, odaklanma ve dikkat becerilerini geliştirmelerine olanak tanır. ; +2 Oyuncu ile Oynanır: En az iki oyuncuyla oynanabilir, böylece ailecek veya arkadaşlar arasında keyifli bir rekabet oluşturabilirsiniz. ; 84 Kart ve Ek Malzemeler: Oyun, 84 karttan oluşur ve içinde 2 puan tablosu, 1 kalem, 1 zil gibi ek malzemeler bulunur. ; Kazanımlar: Dikkat, hızlı düşünme, odaklanma, hafıza ve konsantrasyon gibi kazanımları destekler. ; Yaş: +7 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. ; Kutu Ölçüsü: 27 x 20 x 5 cm. ; Hazır Cevap oyunu, çocukların dil becerilerini geliştirmelerine ek olarak sosyal etkileşim ve rekabet duygusunu artıran eğlenceli bir oyundur. Aynı zamanda çocuklarınızın öğrenirken keyif almasını sağlar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo Hazır Cevap 84 Kart Eğitici Öğretici Oyun Seti | Çocuk Oyun Seti Lc7506 fiyatı ne kadar ?

Arsimo Hazır Cevap 84 Kart Eğitici Öğretici Oyun Seti | Çocuk Oyun Seti Lc7506 fiyatı 214.37 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Hazır Cevap 84 Kart Eğitici Öğretici Oyun Seti | Çocuk Oyun Seti Lc7506 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Hazır Cevap 84 Kart Eğitici Öğretici Oyun Seti | Çocuk Oyun Seti Lc7506 En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Hazır Cevap 84 Kart Eğitici Öğretici Oyun Seti | Çocuk Oyun Seti Lc7506 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Hazır Cevap 84 Kart Eğitici Öğretici Oyun Seti | Çocuk Oyun Seti Lc7506 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Hazır Cevap 84 Kart Eğitici Öğretici Oyun Seti | Çocuk Oyun Seti Lc7506 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Hazır Cevap 84 Kart Eğitici Öğretici Oyun Seti | Çocuk Oyun Seti Lc7506 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.