HSRC Parti Aksesuar Hawaii Luau Aloha Sarı Püsküllü 50 Cm Etek Ve Hawaii Kolye Seti

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
424.00 TL
409.58 TL
Kazancınız: 14.42 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Paket içeriği : 1 Adet Yetişkin ve Çocuk Uyumlu Luau Aloha Hawaii Sarı 50 cm Etek 1 Adet Hawaii Kolye Parlak ve ve canlı renklere sahip, hawai etek Bel kısmında, cırtlı bant desteği bulunmaktadır. Toplam 40 cm uzunluğundaki paket içinde 1 adet Hula Etek Ürün Kullanımı : Etek bel kısmı ayarlanabilir şekilde komple lastikli kemer şeklindeki cırtcırtlı bant ile desteklenmiştir. Yetişkin ve Çocuk Uyumludur Yetişkinler için etek boyu diz üstünde kalmaktadır

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Standart
Marka:
HSRC

Sık Sorulan Sorular

HSRC Parti Aksesuar Hawaii Luau Aloha Sarı Püsküllü 50 Cm Etek Ve Hawaii Kolye Seti fiyatı ne kadar ?

HSRC Parti Aksesuar Hawaii Luau Aloha Sarı Püsküllü 50 Cm Etek Ve Hawaii Kolye Seti fiyatı 409.58 TL olarak öne çıkmaktadır.

HSRC Parti Aksesuar Hawaii Luau Aloha Sarı Püsküllü 50 Cm Etek Ve Hawaii Kolye Seti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

HSRC Parti Aksesuar Hawaii Luau Aloha Sarı Püsküllü 50 Cm Etek Ve Hawaii Kolye Seti En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, HSRC Parti Aksesuar Hawaii Luau Aloha Sarı Püsküllü 50 Cm Etek Ve Hawaii Kolye Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, HSRC Parti Aksesuar Hawaii Luau Aloha Sarı Püsküllü 50 Cm Etek Ve Hawaii Kolye Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

HSRC Parti Aksesuar Hawaii Luau Aloha Sarı Püsküllü 50 Cm Etek Ve Hawaii Kolye Seti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, HSRC Parti Aksesuar Hawaii Luau Aloha Sarı Püsküllü 50 Cm Etek Ve Hawaii Kolye Seti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.