AteşTech Hava Nemlendirici Retro Mum Işığı Tarzı Aroma Difüzörü Gece Lambası 120Ml. Siyah

Kazancınız 51%
Yaza Merhaba
1,050.00 TL
548.68 TL
Kazancınız: 501.32 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

AteşTech Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Retro Mum Işığı Tarzı USB'li Hava Nemlendirici 120ML. ; Ürün 120ML kapasitelidir. ; Uçucu yağlarla kullanıma uygundur. ; Ürünü sadece gece lambası olarak da kullanabilirsiniz. ; Mum Işığı Retro tarzı görünüme sahiptir. ; Boyutlar: Yükseklik: 14cm * Genişlik 9cm ; Retro tarz mumların ışık etkisini taklit eder ve aynı zamanda çok zarif bir gece lambasıdır. ; Difüzör ve hava nemlendirici aroma difüzörü serin bir buhar buharına sahiptir, şık aroma terapi difüzörü aroma ve huzur oluşturur. ; Gece lambası özelliği: bu kişisel hava nemlendirici, sıcak ve romantik bir ortam yaratabilen sıcak beyaz bir ışığa sahiptir. [ ; Sessiz Özellik: Tamamen Sessizdir. İster ofisinizde kullanıp stres atın, ister evde calıştırıp kendinizi rahatlatın, dinlendirin, cildinizi tazeleyin ve nemlendirin. ; Harika hediye: Aroma terapisini seven aile ve arkadaşlar için mükemmel bir hediye. Ev, yoga, ofis, spa, yatak odası ve bebek odası için uygundur. ; Kullanım: Ürünün kapağını açın. Ürün içine doldurduğunuz su, Maksimum yazısını geçmesin. Geçerse hava vermeyebilir. Böyle bir durumda ürünün içindeki suyu biraz boşaltabilirsiniz. ; Paket içeriği: ; 1 Adet Retro Hava Nemlendirici ; 1 Adet USB Kablo ; 1 Adet İngilizce Kullanım klavuzu ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla AteşTech

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Süresi (Elektronik):
2 Yıl
Marka:
Renk :
SİYAH


Sık Sorulan Sorular

AteşTech Hava Nemlendirici Retro Mum Işığı Tarzı Aroma Difüzörü Gece Lambası 120Ml. Siyah fiyatı ne kadar ?

AteşTech Hava Nemlendirici Retro Mum Işığı Tarzı Aroma Difüzörü Gece Lambası 120Ml. Siyah fiyatı 548.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

AteşTech Hava Nemlendirici Retro Mum Işığı Tarzı Aroma Difüzörü Gece Lambası 120Ml. Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AteşTech Hava Nemlendirici Retro Mum Işığı Tarzı Aroma Difüzörü Gece Lambası 120Ml. Siyah En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, AteşTech Hava Nemlendirici Retro Mum Işığı Tarzı Aroma Difüzörü Gece Lambası 120Ml. Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AteşTech Hava Nemlendirici Retro Mum Işığı Tarzı Aroma Difüzörü Gece Lambası 120Ml. Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AteşTech Hava Nemlendirici Retro Mum Işığı Tarzı Aroma Difüzörü Gece Lambası 120Ml. Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AteşTech Hava Nemlendirici Retro Mum Işığı Tarzı Aroma Difüzörü Gece Lambası 120Ml. Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.