Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Derma Factory Houttuynia Cordata %84 Toner Pad 30 Adet

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
739.90 TL
620.11 TL
Kazancınız: 119.79 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kore’deki yeongcheon Dağlarından %84 oranında houttuynia çiçeği özü içeren bi nemlendirici tone pad, hassas cildi rahatlatır. ; Aktif maddeler ürünün %96 sını oluşturur! ; 40 derece sıcaklıkta 17 saat düşük sıcaklıkta ekstraksiyon ile kaynatma işlemine gerek kalmadan, aktif madde tahribatını en düşüğe indirerek elde edilen houttuynia cordata içerir. ; Yumuşak pamuklu disk, %100 pamuktan oluşur. 7cm çapı ile büyük boy tonikli peddir. ; Kalın ve oluklu ped daha yüksek oranda tonik tutar. ; Uygulama şekli: temiz cilde göz ve dudak çevresi harici nazikçe silerek uygulanabilir. ; Maske gibi cilt üzerinde 10-15 dakika bekletilerek uygulama yapılabilir. ; Sabah rutininde temizleme ürünü yerine ilk adımda kullanılabilir. ; Tonikli pedler nazik bir eksfoliasyon sağlar, fakat çok hassas ciltlerde tonikli ped sonrası asitli ürünlerin kullanımından kaçınmanızı öneririz. ; Ph: 5,5 ; Miktar: 30 adet / 150 ml ; Dermatolojik olarak test edilmiştir. ; MADE IN KOREA ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Hassas
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
101 - 150 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Yatıştırıcı
Marka:
DERMA FACTORY

Sık Sorulan Sorular

Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Derma Factory Houttuynia Cordata %84 Toner Pad 30 Adet fiyatı ne kadar ?

Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Derma Factory Houttuynia Cordata %84 Toner Pad 30 Adet fiyatı 620.11 TL olarak öne çıkmaktadır.

Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Derma Factory Houttuynia Cordata %84 Toner Pad 30 Adet satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Derma Factory Houttuynia Cordata %84 Toner Pad 30 Adet En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Derma Factory Houttuynia Cordata %84 Toner Pad 30 Adet ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Derma Factory Houttuynia Cordata %84 Toner Pad 30 Adet ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Derma Factory Houttuynia Cordata %84 Toner Pad 30 Adet ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Derma Factory Houttuynia Cordata %84 Toner Pad 30 Adet ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.