Hassas Ciltler İçin %1 Cica Yüz Temizleme Yağı Derma Factory Cica %1 Cleansing Oil

Yaza Merhaba
819.90 TL
664.41 TL
Kazancınız: 155.49 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

BİLGİLENDİRME: DERMA FACTORY MARKASININ ÜRÜNLERİNİN ÇOĞUNDA DIŞ KUTU BULUNMAMAKTADIR. BU, MARKANIN KENDİ POLİTİKASIDIR. DIŞ KUTU MALİYETİNİ ORTADAN KALDIRARAK SADE AMBALAJLAR İLE ORTAYA ÇIKAN MARKA, AMBALAJ VE KUTU RENKLERİ, TASARIMI İLE DEĞİL, İÇERİK VE KALİTESİ İLE ÖNE ÇIKMAYI AMAÇLAYARAK KUTU MALİYETİNİ VE KAĞIT ATIĞI EN AZA İNDİRMEK ADINA ÜRÜNLERİ KUTUSUZ FAKAT KORUMA BANTLI OLARAK ÜRETMEKTEDİR. RESMİ KORE SAYFASINDA ÜRÜNLERİN HER PARÇASININ GERİ DÖNÜŞÜMÜNE DAİR BİLGİLER DE BULUNMAKTADIR. Yüksek oranda centella asiatica yağı içeren, kiri, makyajıve güneş kremini temizleyen yağ. ; %1 centella asiatica yağı içerir. ; %1 centella asiatica yağı, %88 soya fasülyesi yağı içerir.%0.2 çay ağacı yağı içerir. ; Aktif bileşenler ürünün %100 ünü oluşturur! ; Hafif ama güçlü temizleme yağı, tek başına makyajı, güneşkremini, kirleri çözer. ; Yağın neden olduğu makyaj kalıntıları ve ve cilt atıklarınıntümü yağdır bu yüzden etkili bir temizlik adına bunların yağ ile çözülmesigerekmektedir. ; Adım 1: yağ makyaj ve cilt kirlerine yapışır. Adım 2: su ilebuluştuğunda süt rengine döner ve emülsifiye olur, yağı çözer. Adım 3: pürüzsüzbir cilt için tüm kalıntılardan cildi arındırır. ; Güçlü emülsiyon gücüne sahip olan temizleme yağı, su iletemas ettiğinde süt formda beyaz renge döner, kir, yağ ve makyajı cilttenuzaklaştırır. ; %1 centella asiatica yağı, %88 soya fasülyesi yağı içerir. ; Kolayca tahriş olan cildi rahatlatmak için uzun süredemlenmiş %1 centella yağı içerir. ; Madagaskar centella asiatica yağı: ; Daha zengin ve daha derin etki sağlamak adına centellaasiatica’nın büyümesi için en uygun koşullara sahip el değmemiş bir ada olanMadagaskar’ın dağlık bölgelerinden özel olarak toplanır. Aktif maddelerikaybetmeden yağ formunda konsantre edilerek etkili bakım sunar. ; Suya dayanıklı makyajı bile tek seferde arındırır. ; Renk: yağın doğal sarımsı rengine sahiptir. ; Koku: hafif çay ağacı yağı kokusu. ; Akıcı viskozite. ; Vegan ürün. ; Hacim: 150 ml ; MADE IN KOREA ; İÇERİK LİSTESİ: GLYCINE SOJA OIL, SORBETH-30 TETRAOLEATE,CENTELLA ASIATICA OIL,MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Hassas
Form (cilt bakım -moda):
Yağ
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
120 - 150 ml
Marka:
DERMA FACTORY

Sık Sorulan Sorular

Hassas Ciltler İçin %1 Cica Yüz Temizleme Yağı Derma Factory Cica %1 Cleansing Oil fiyatı ne kadar ?

Hassas Ciltler İçin %1 Cica Yüz Temizleme Yağı Derma Factory Cica %1 Cleansing Oil fiyatı 664.41 TL olarak öne çıkmaktadır.

Hassas Ciltler İçin %1 Cica Yüz Temizleme Yağı Derma Factory Cica %1 Cleansing Oil satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Hassas Ciltler İçin %1 Cica Yüz Temizleme Yağı Derma Factory Cica %1 Cleansing Oil En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Hassas Ciltler İçin %1 Cica Yüz Temizleme Yağı Derma Factory Cica %1 Cleansing Oil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Hassas Ciltler İçin %1 Cica Yüz Temizleme Yağı Derma Factory Cica %1 Cleansing Oil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Hassas Ciltler İçin %1 Cica Yüz Temizleme Yağı Derma Factory Cica %1 Cleansing Oil ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Hassas Ciltler İçin %1 Cica Yüz Temizleme Yağı Derma Factory Cica %1 Cleansing Oil ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.