PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer 43 Mm Keten Kanvas Jeans Kot Pantolon Kemeri Kahverengi

Kazancınız 34%
Yaza Merhaba
439.90 TL
297.61 TL
Kazancınız: 142.29 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer 43 mm Keten Kanvas Jeans Kot Pantolon Kemeri Erkekler için bu spor kemer seti ile herhangi bir kıyafeti yükseltin. Gerçek manda derisinden üretilen bu zamansız parçalar, tek uçlu bir tokaya ve ayarlanabilir bir uyuma sahiptir. İster resmi görünümünüzü tamamlamak ister gündelik kıyafetler giymek isteyin, bu şık deri kemerler son dokunuşu eklemek için mükemmeldir. Ürün Özellikleri : Kemer Genişliği : 4,30 cm ; Materyal : % 100 Hakiki Manda Derisi ; Aralarından seçim yapabileceğiniz tüm boyutlar mevcuttur (105 cm - 135 cm). ; Beden tercihi için ürün görselinde yer alan beden tablosuna bakabilir size uygun bedeni seçebilirsiniz. ; ; Keten Pantolon, Kanvas Pantolon, Kot Pantolon ve Jeans Pantolonlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. ; Verilen siparişler kontrol edildikten sonra kargo teslim edilmektedir. Bu sayede beklenmeyen problemlerle karşılaşmazsınız. ; Koleksiyonumuzdaki bu Spor kemerle keskin ve şık görünün. ; Birinci sınıf hakiki deriden üretilen bu ürün, zarif bir dokunuş için şık bir tokaya sahiptir. ; Resmi veya gündelik giyim için mükemmel olan bu PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer, en sevdiğiniz aksesuar olacağından emin olabilirsiniz. ; Zamansız stil arayışındaki herhangi bir erkek için ideal bir hediyedir. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla PRSBelt

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
120 CM
Cinsiyet:
Erkek
Desen :
Düz
Marka:
Materyal :
Hakiki Deri
Paket İçeriği:
Tekli
Renk :
Kahverengi
Sürdürülebilir:
Evet
Ürün Tipi:
Yok
Yaş Grubu:
Genç


Sık Sorulan Sorular

PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer 43 Mm Keten Kanvas Jeans Kot Pantolon Kemeri Kahverengi fiyatı ne kadar ?

PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer 43 Mm Keten Kanvas Jeans Kot Pantolon Kemeri Kahverengi fiyatı 297.61 TL olarak öne çıkmaktadır.

PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer 43 Mm Keten Kanvas Jeans Kot Pantolon Kemeri Kahverengi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer 43 Mm Keten Kanvas Jeans Kot Pantolon Kemeri Kahverengi En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer 43 Mm Keten Kanvas Jeans Kot Pantolon Kemeri Kahverengi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer 43 Mm Keten Kanvas Jeans Kot Pantolon Kemeri Kahverengi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer 43 Mm Keten Kanvas Jeans Kot Pantolon Kemeri Kahverengi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, PRSBelt Hakiki Deri Erkek Kemer 43 Mm Keten Kanvas Jeans Kot Pantolon Kemeri Kahverengi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.