0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

AYAK&KABIM Hakiki Deri Bej Günlük Kadın Ayakkabı Loafer Makosen Babet Deri Günlük Tokalı Trm-252501

3,500.00 TL
2,999.00 TL
Kazancınız: 501.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Dış materyal hakiki deri Dana Süet ; Iç taban Hakiki Deri ; Taban Termo çok hafif bir yürüyüş sağlamaktadır. ; Normal kalıp kendi bedeninizde sipariş vermenizi tavsiye ederiz ; Hakiki deriyi diğer kimyasal deriden ayırt eden başlıca özellik ayağınızın nem yapmasına engel olur kendi derimiz gibi nefes alır. ; Hakiki deri ayağın kalıbını alarak kullandıkça eskimekten ziyade uzun ömürlük bir kullanım sağlamaktadır. ; Hakiki deri ayakkabıların temizliği hafif nemli bir bezle yapılmalıdır. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla AYAK&KABIM

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Bağlama Şekli (moda):
Bağcıksız
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Düz Renk
Dış Materyal :
Hakiki Deri
Marka:
Numara:
36
Renk :
Bej
Taban materyal (ayakkabı):
Termoplastik
Yaş Grubu:
Genç


Sık Sorulan Sorular

AYAK&KABIM Hakiki Deri Bej Günlük Kadın Ayakkabı Loafer Makosen Babet Deri Günlük Tokalı Trm-252501 fiyatı ne kadar ?

AYAK&KABIM Hakiki Deri Bej Günlük Kadın Ayakkabı Loafer Makosen Babet Deri Günlük Tokalı Trm-252501 fiyatı 2999.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

AYAK&KABIM Hakiki Deri Bej Günlük Kadın Ayakkabı Loafer Makosen Babet Deri Günlük Tokalı Trm-252501 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AYAK&KABIM Hakiki Deri Bej Günlük Kadın Ayakkabı Loafer Makosen Babet Deri Günlük Tokalı Trm-252501 En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, AYAK&KABIM Hakiki Deri Bej Günlük Kadın Ayakkabı Loafer Makosen Babet Deri Günlük Tokalı Trm-252501 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AYAK&KABIM Hakiki Deri Bej Günlük Kadın Ayakkabı Loafer Makosen Babet Deri Günlük Tokalı Trm-252501 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AYAK&KABIM Hakiki Deri Bej Günlük Kadın Ayakkabı Loafer Makosen Babet Deri Günlük Tokalı Trm-252501 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AYAK&KABIM Hakiki Deri Bej Günlük Kadın Ayakkabı Loafer Makosen Babet Deri Günlük Tokalı Trm-252501 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.