Nstil Günlük Beyaz Kırmızı Kız Erkek Bebe Işıklı Cırtlı Lastikli Örümcek Adam Detaylı Sneaker 267 Triko Beyaz Kırmızı

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
2,999.92 TL
2,747.93 TL
Kazancınız: 251.99 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürünümüz tam kalıptır. Kullandığınız Ayakkabı numaranızı sipariş verebilirsiniz. ; Ürünümüzün tabanında ışık bulunmaktadır. ; Ürünümüzün topuk boyu 3 cm'dir. ; 22 Numaralı Ürünümüzün ayak uzunluğu 13.4 cm'dir. ; Ürünümüzün tabanı poliüretandır. ; Ürünümüz belirtilen beden aralığına sahip yaşlara uygundur. ; Lastik Bağcıklı ve cır-cırtlıdır. Bu sayede kolaylıkla giyip çıkarabilir ; Ürünümüzde ki bağcık lastikli olduğundan çözme çözülme ve bağlama söz konusu olmaz. Dolayısıyla çocuğunuzun takılıp düşme riski yoktur. ; Ürünümüzde nefes alabilen kumaş malzeme kullanılmıştır, dolayısıyla uygun koşullarda ter ve koku yapmaz ; Ürün tabanında Yumuşak fuspet taban bulunur, topuk kısmında ki extra yumuşaklık ve esnekliği sayesinde Ayağı ağrıtmaz ve Günlük kullanıma uygundur. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Nstil

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Bağlama Şekli (moda):
Bağcıklı
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Düz
Dış Materyal :
Tekstil
Kullanım Alanı :
Günlük
Kumaş Tipi :
Triko
Marka:
Numara:
22
Renk :
BEYAZ KIRMIZI
Taban materyal (ayakkabı):
Poli
Taban Teknolojisi:
Poliüretan Taban
Taban Tipi:
Düz Taban
Yaş Grubu:
Çocuk


Sık Sorulan Sorular

Nstil Günlük Beyaz Kırmızı Kız Erkek Bebe Işıklı Cırtlı Lastikli Örümcek Adam Detaylı Sneaker 267 Triko Beyaz Kırmızı fiyatı ne kadar ?

Nstil Günlük Beyaz Kırmızı Kız Erkek Bebe Işıklı Cırtlı Lastikli Örümcek Adam Detaylı Sneaker 267 Triko Beyaz Kırmızı fiyatı 2747.93 TL olarak öne çıkmaktadır.

Nstil Günlük Beyaz Kırmızı Kız Erkek Bebe Işıklı Cırtlı Lastikli Örümcek Adam Detaylı Sneaker 267 Triko Beyaz Kırmızı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Nstil Günlük Beyaz Kırmızı Kız Erkek Bebe Işıklı Cırtlı Lastikli Örümcek Adam Detaylı Sneaker 267 Triko Beyaz Kırmızı En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Nstil Günlük Beyaz Kırmızı Kız Erkek Bebe Işıklı Cırtlı Lastikli Örümcek Adam Detaylı Sneaker 267 Triko Beyaz Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Nstil Günlük Beyaz Kırmızı Kız Erkek Bebe Işıklı Cırtlı Lastikli Örümcek Adam Detaylı Sneaker 267 Triko Beyaz Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Nstil Günlük Beyaz Kırmızı Kız Erkek Bebe Işıklı Cırtlı Lastikli Örümcek Adam Detaylı Sneaker 267 Triko Beyaz Kırmızı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Nstil Günlük Beyaz Kırmızı Kız Erkek Bebe Işıklı Cırtlı Lastikli Örümcek Adam Detaylı Sneaker 267 Triko Beyaz Kırmızı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.