Nstil Günlük Kadın Bot Desenli Yüksek Kalıntaban İçi Kürklü Süet Kısa Bootie Hafif U50 Bej

Kazancınız 18%
Yaza Merhaba
1,999.92 TL
1,648.73 TL
Kazancınız: 351.19 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Günlük Kadın Bot Desenli Yüksek KalınTaban İçi Kürklü Süet Kısa Bootie Hafif U50, soğuk kış günlerinde ayağınızı sıcak tutarken şık ve estetik tasarımıyla kombinlerinize şıklık katacak.

  • Topuk Boyu: Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Dış Materyal: Süet
  • Topuk Tipi: Kalın Topuk

Bu bot, standart tam kalıptadır. Kendi kullandığınız ayakkabı numaranızı sepetinize ekleyebilirsiniz. Topuk yüksekliği 5 cm'dir ve dahil yüksekliği 10 cm'dir. Bilek çevresi genişliği 33 cm'dir. İç astar ve taban kürklü olarak tasarlanmıştır ve soğuk kış günlerinde ayağınızı sıcak tutar. Kaymaz tırtıklı tabanı sayesinde karlı, rüzgarlı ve yağmurlu havalarda bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu bot, süet malzemeden imal edilmiştir. Etek, elbise ve kot pantolonlarla rahatlıkla kombinlenebilir. Estetik ve şık tasarımı sayesinde özel kombinleriniz için ideal bir seçimdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Nstil

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Kadın
Dış Materyal :
Süet
Marka:
Numara:
40
Renk :
Bej
Yaş Grubu:
Genç


Sık Sorulan Sorular

Nstil Günlük Kadın Bot Desenli Yüksek Kalıntaban İçi Kürklü Süet Kısa Bootie Hafif U50 Bej fiyatı ne kadar ?

Nstil Günlük Kadın Bot Desenli Yüksek Kalıntaban İçi Kürklü Süet Kısa Bootie Hafif U50 Bej fiyatı 1648.73 TL olarak öne çıkmaktadır.

Nstil Günlük Kadın Bot Desenli Yüksek Kalıntaban İçi Kürklü Süet Kısa Bootie Hafif U50 Bej satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Nstil Günlük Kadın Bot Desenli Yüksek Kalıntaban İçi Kürklü Süet Kısa Bootie Hafif U50 Bej En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Nstil Günlük Kadın Bot Desenli Yüksek Kalıntaban İçi Kürklü Süet Kısa Bootie Hafif U50 Bej ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Nstil Günlük Kadın Bot Desenli Yüksek Kalıntaban İçi Kürklü Süet Kısa Bootie Hafif U50 Bej ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Nstil Günlük Kadın Bot Desenli Yüksek Kalıntaban İçi Kürklü Süet Kısa Bootie Hafif U50 Bej ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Nstil Günlük Kadın Bot Desenli Yüksek Kalıntaban İçi Kürklü Süet Kısa Bootie Hafif U50 Bej ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.