Evsay Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemesi 144 Adet Rengarenk Nocolor-9Cf6Eb9D

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
300.00 TL
262.07 TL
Kazancınız: 37.93 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemeleri 144 Adet Renkli

Kına, nişan veya nikah törenlerinizde, cemiyet ya da mevlütlerinizde süs veya aksesuar olarak kullanabileceğiniz renkli gül aksesuarıdır. Çiçek lateks malzemedir, görünüş olarak dekoratiftir. Alt tarafındaki tel eğilebilir.Gülün yaprak kısmının altında dekoratif tül vardır. Süsleyeceğiniz malzemeleri sarabilir, her türlü sunumlar için kullanabilirsiniz.

  • Gül Adedi: 144 Adet
  • Gül Boyu: 1.5 Cm
  • Toplam Uzunluk: 9 Cm
  • Paket İçeriği: 12 Adet Lateks Gül

Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemeleri 144 Adet Renkli, her türlü sunumda kullanabileceğiniz oldukça şık bir aksesuardır. Kına, nişan, nikah törenleri, bebek doğumları, sünnet törenleri gibi özel günleriniz için idealdir. 144 adet gül ürün paketi içinde bulunmaktadır ve çiçekler tek tek ayrı olarak kullanılabilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
NoColor-9cf6eb9d


Sık Sorulan Sorular

Evsay Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemesi 144 Adet Rengarenk Nocolor-9Cf6Eb9D fiyatı ne kadar ?

Evsay Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemesi 144 Adet Rengarenk Nocolor-9Cf6Eb9D fiyatı 262.07 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemesi 144 Adet Rengarenk Nocolor-9Cf6Eb9D satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemesi 144 Adet Rengarenk Nocolor-9Cf6Eb9D En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemesi 144 Adet Rengarenk Nocolor-9Cf6Eb9D ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemesi 144 Adet Rengarenk Nocolor-9Cf6Eb9D ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemesi 144 Adet Rengarenk Nocolor-9Cf6Eb9D ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Gül Lateks Gül Tüllü Nikah Bebek Sünnet Süsleme Malzemesi 144 Adet Rengarenk Nocolor-9Cf6Eb9D ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.