Universal Wifi Kamera Tespit Konum Takip Izleme Bulucu Yakalama Böcek Bulma Arama Güvenlik Dedektör Siyah

Yaza Merhaba
6,749.95 TL
5,845.46 TL
Kazancınız: 904.49 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Wifi Kamera Tespit Konum Takip İzleme Bulucu Yakalama Böcek Bulma Arama Güvenlik Dedektörü Anti Casus Otel, Araç, Ofis, Mağaza soyunma kabini, Toplantı odası kamera böcek dedektörü tarayıcı Ürün OTEL - ARAÇ - OFİS - MAĞAZA SOYUNMA KABİNİ - TOPLANTI SALONU v.b. yerlerin taranmasında gizlilik sağlayıcıdır. Tarama yapılan alandaki wifi gsm vb. kablosuz görüntü depolayan ve aktaran cihazların bulunmasında, Magnetik algılama sayesinde konumlandırıcıların tespitinde kullanılır Taşınabilir tarama dedektör. Konumlandırma, dinleme, izleme sinyal arama dedektörü hem sesli, hem titreşim hemde sessiz modda tarama yapabilir ?Çok İşlevli Algılama: Çok işlevli dedektörümüz, geleneksel RF sinyali ve manyetik alan algılamanın ötesine geçer. Sofistike tasarımıyla her ortamda görünmeyen kameraları ve takip cihazlarını etkili bir şekilde algılar ve bunlara karşı koruma sağlar. Bu güçlü cihazla gizliliğinizi ve güvenliğinizi koruyun. ?İdeal Gizlilik Çözümü: Ev ve araba kamerası elektronik temizleyicisi olarak da kullanılabilen bu algılama cihazıyla hayatınızı meraklı gözlerden koruyun. Manyetik alanları ve elektromanyetik dalgaları engelleyerek, görünmeyen kameraların, mikrofonların ve izleyicilerinin yerini olağanüstü hız ve hassasiyetle tespit edebilir; mod değiştirmeye gerek yoktur! ?Tam Gizlilik Koruması: Gizliliğinizi istilacı casusluk cihazlarından korumak için Cihazımızı kullanın. Konum belirleyiciler, kablosuz kameralar, SIM kart RF sinyalleri ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli cihazları gelişmiş hassasiyetle algılayın ve konumlarını belirleyin. Yüksek güçlü casusluk önleyici dedektör, doğru ve profesyonel sonuçlar sağlayarak gönül rahatlığı ve güvenlik sağlar. ?Uzun Algılama Aralığı: Gelişmiş algoritmalar ve akıllı çipler kullanan Cihazımız, görünmeyen kameraları belirli bir mesafeden doğru bir şekilde izleyebilir. Gücü, tespitlerin doğruluğu ve güvenilirliğinde ve dış mekan koruması için hızlı şarj edilebilir pilde yatmaktadır. ?Geniş Uygulama Kapsamı: Bu Algılama Cihazı ev, iş yeri, otel, motel, araba, eğlence mekanı vb. çeşitli yerlerde kullanılabilir. Çevrenizdeki görünmeyen kameraları, mikrofonları veya izleyicilerini tarayabilir. İster günlük kullanım için, ister iş görüşmeleri için, ister gizli toplantılar için, ister kişisel mahremiyet için ihtiyacınızdır. KUTU İÇERİĞİ 1* Dedektör Cihazı 1* Type c Şarj Kablosu 1* Kullanım Kılavuzu

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Universal

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
2 Yıl
Marka:
Renk :
SİYAH


Sık Sorulan Sorular

Universal Wifi Kamera Tespit Konum Takip Izleme Bulucu Yakalama Böcek Bulma Arama Güvenlik Dedektör Siyah fiyatı ne kadar ?

Universal Wifi Kamera Tespit Konum Takip Izleme Bulucu Yakalama Böcek Bulma Arama Güvenlik Dedektör Siyah fiyatı 5845.46 TL olarak öne çıkmaktadır.

Universal Wifi Kamera Tespit Konum Takip Izleme Bulucu Yakalama Böcek Bulma Arama Güvenlik Dedektör Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Universal Wifi Kamera Tespit Konum Takip Izleme Bulucu Yakalama Böcek Bulma Arama Güvenlik Dedektör Siyah En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Universal Wifi Kamera Tespit Konum Takip Izleme Bulucu Yakalama Böcek Bulma Arama Güvenlik Dedektör Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Universal Wifi Kamera Tespit Konum Takip Izleme Bulucu Yakalama Böcek Bulma Arama Güvenlik Dedektör Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Universal Wifi Kamera Tespit Konum Takip Izleme Bulucu Yakalama Böcek Bulma Arama Güvenlik Dedektör Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Universal Wifi Kamera Tespit Konum Takip Izleme Bulucu Yakalama Böcek Bulma Arama Güvenlik Dedektör Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.