0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Le Balvo Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Gidermeye Yardımcı Serum 30 Ml (Niacinamide8%+Zincpca1%+Caffeine1%)

Kazancınız 5%
419.99 TL
399.99 TL
Kazancınız: 20.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Gözenek sıkılaştırıcı Serum, 30 ml (Niacinamide 8%+ZincPCA 1%+Caffeine1%) içeriğiyle akne gidermeye yardımcıdır.


B3 vitamini olan Niacinamide, ciltteki lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcıdır. Cildin seramid bariyerini güçlendirerek nem kaybını önler ve hyaluronik asit üretimini destekleyerek cildin nemlenmesini sağlar. Niacinamide, iltihaplanmayı önleme özelliğiyle egzama, akne ve diğer iltihaplı cilt sorunlarının tedavisinde etkilidir. Ayrıca, hassas cilde sahip olan veya rosacea, egzama gibi rahatsızlıkları olanlarda cilt kızarıklığını ve lekeleri azaltmaya yardımcı olur.


Bu serum aynı zamanda cildin sebum oranını dengeler. Yağ bezlerinin ürettiği yağ miktarını düzenleyerek akne oluşumunu azaltır ve gözenek görünümünü azaltır. Cildi pürüzsüz ve nemli tutma özelliği sayesinde gözenek ve siyah nokta problemlerini en aza indirir.


Serum, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korur, cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur. Ciltteki renk eşitsizliklerinin giderilmesine, hiperpigmentasyon yani ciltteki koyu lekelenmelerin tedavi edilmesine yardımcıdır. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltır ve kolajen üretimini destekler. Ayrıca çevresel etkenlere karşı cildinizi korur ve oksidatif (radikal) strese sebep olan güneş ışınları, kirlilik gibi koşullara karşı hücre yenilenmesine yardımcı olur.


Niacinamide vitamini, cilt bariyerini güçlendirmeye, cildi nemlendirmeye, yaşlanma belirtilerini azaltmaya, cilt tonunu eşitlemeye, gözenek görünümünü azaltmaya, hassasiyeti azaltmaya, akne ve siyah noktaları oluşumunu önlemeye ve leke görünümünü gidermeye yardımcı olur.


Serumu temiz cilde masaj yaparak 3 damla olarak uygulayabilirsiniz. Gündüz ve gece olmak üzere 2 kere kullanılması tavsiye edilir. Uygulamadan sonra durulamaya gerek yoktur.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Le Balvo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Hassas
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
31 - 50 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Akne Karşıtı
Marka:


Sık Sorulan Sorular

Le Balvo Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Gidermeye Yardımcı Serum 30 Ml (Niacinamide8%+Zincpca1%+Caffeine1%) fiyatı ne kadar ?

Le Balvo Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Gidermeye Yardımcı Serum 30 Ml (Niacinamide8%+Zincpca1%+Caffeine1%) fiyatı 399.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

Le Balvo Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Gidermeye Yardımcı Serum 30 Ml (Niacinamide8%+Zincpca1%+Caffeine1%) satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Le Balvo Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Gidermeye Yardımcı Serum 30 Ml (Niacinamide8%+Zincpca1%+Caffeine1%) En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Le Balvo Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Gidermeye Yardımcı Serum 30 Ml (Niacinamide8%+Zincpca1%+Caffeine1%) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Le Balvo Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Gidermeye Yardımcı Serum 30 Ml (Niacinamide8%+Zincpca1%+Caffeine1%) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Le Balvo Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Gidermeye Yardımcı Serum 30 Ml (Niacinamide8%+Zincpca1%+Caffeine1%) ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Le Balvo Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Gidermeye Yardımcı Serum 30 Ml (Niacinamide8%+Zincpca1%+Caffeine1%) ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.