caddeoutlet Gm-6727 Şarjlı Tıraş Makinesi Saç Sakal Lazer Epilasyon Öncesi Kol Bacak Yanak Koltuk Altı Vücut Siyah

Kazancınız 41%
Yaza Merhaba
489.90 TL
302.19 TL
Kazancınız: 187.71 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

? Ayarlanabilir Kesici Kafa: JM-200, farklı saç kesimi ve kırpma ihtiyaçlarını karşılamak için kesme uzunluğunu ayarlayabilen özel bir kesici kafaya sahiptir. ? Şeffaf Gövde: Şeffaf gövde tasarımı sayesinde saç kesme işlemini açıkça gözlemleyebilir, kullanımı kolaylaştırır ve kesme hassasiyetini arttırır. ? Pil Göstergesi: Pil göstergesi, kullanıcıların cihazın güç durumunu anında görmesini sağlar ve kullanım sırasında pilin bitmesi gibi durumları önler. ? Yüksek Performanslı Pil: Dahili 1800mAh batarya, tek bir şarjla yaklaşık 180 dakika kesintisiz kullanım sağlar, uzun vadeli çalışma yeteneği sunar. ? USB Şarj: JM-200, uygun bir USB şarj yöntemi kullanarak şarj edilebilir. 100-240V voltajı destekler ve şarj süresi yaklaşık 3 saattir. Açıklama: Model: JM-200 Şeffaf Saç Kesme Makinesi Voltaj Gücü: 100-240V / 8W Pil Kapasitesi: 1800mAh Şarj Süresi: Yaklaşık 3 Saat Kullanım Süresi: Yaklaşık 180 Dakika Malzeme: ABS Renk Seçenekleri: Mavi, Siyah, Beyaz (isteğe bağlı) Güç Modu: USB Şarj Ürün Aksesuarları: Ana ünite, USB şarj kablosu, 4 adet limit tarak (3mm, 6mm, 9mm, 12mm), temizleme fırçası, İngilizce kullanım kılavuzu Bu şekilde, ürünün özellikleri ve açıklamaları daha detaylı bir şekilde ifade edilmiş oldu.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla caddeoutlet

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
1 Yıl
Garanti Tipi (Kişisel Bakım):
İthalatçı Garantili
Marka:
Otomatik Kapanma:
Yok
Renk :
SİYAH
Şarj Süresi (KİŞİSEL BAKIM):
30 - 60 dk
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

caddeoutlet Gm-6727 Şarjlı Tıraş Makinesi Saç Sakal Lazer Epilasyon Öncesi Kol Bacak Yanak Koltuk Altı Vücut Siyah fiyatı ne kadar ?

caddeoutlet Gm-6727 Şarjlı Tıraş Makinesi Saç Sakal Lazer Epilasyon Öncesi Kol Bacak Yanak Koltuk Altı Vücut Siyah fiyatı 302.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

caddeoutlet Gm-6727 Şarjlı Tıraş Makinesi Saç Sakal Lazer Epilasyon Öncesi Kol Bacak Yanak Koltuk Altı Vücut Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

caddeoutlet Gm-6727 Şarjlı Tıraş Makinesi Saç Sakal Lazer Epilasyon Öncesi Kol Bacak Yanak Koltuk Altı Vücut Siyah En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, caddeoutlet Gm-6727 Şarjlı Tıraş Makinesi Saç Sakal Lazer Epilasyon Öncesi Kol Bacak Yanak Koltuk Altı Vücut Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, caddeoutlet Gm-6727 Şarjlı Tıraş Makinesi Saç Sakal Lazer Epilasyon Öncesi Kol Bacak Yanak Koltuk Altı Vücut Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

caddeoutlet Gm-6727 Şarjlı Tıraş Makinesi Saç Sakal Lazer Epilasyon Öncesi Kol Bacak Yanak Koltuk Altı Vücut Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, caddeoutlet Gm-6727 Şarjlı Tıraş Makinesi Saç Sakal Lazer Epilasyon Öncesi Kol Bacak Yanak Koltuk Altı Vücut Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.