0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Otrişli Pleksi Yazılı Özel Kına Tefi Kına Malzemeleri Def Bordo

300.00 TL
299.99 TL
Kazancınız: 0.01 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Gelinin kardeşine özel bu otrişli pleksi yazılı özel kına tefi, kına gecesi için harika bir hediye seçeneği. Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabilirsiniz.

  • Ürün ölçüleri: 35x35 cm
  • Malzeme: Pleksi
  • Model: Otrişli
  • Özel isim yazdırma imkanı

Bu özel kına tefi, gelinin kardeşine özel olarak tasarlanmıştır. Üzerinde özel olarak seçtiğiniz yazı yer alacaktır. En sıcak kına gecelerinde, bu tefi çalmak için sabırsızlanacaksınız.

Not: Ürünü sipariş verdikten sonra, isim bilgisini sipariş numaranızı girerek bize iletmeniz gerekmektedir. İsimsiz siparişler, isim bilgisi verilmemiş olarak gönderilecektir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Bordo


Sık Sorulan Sorular

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Otrişli Pleksi Yazılı Özel Kına Tefi Kına Malzemeleri Def Bordo fiyatı ne kadar ?

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Otrişli Pleksi Yazılı Özel Kına Tefi Kına Malzemeleri Def Bordo fiyatı 299.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Otrişli Pleksi Yazılı Özel Kına Tefi Kına Malzemeleri Def Bordo satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Otrişli Pleksi Yazılı Özel Kına Tefi Kına Malzemeleri Def Bordo En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Gelinin Kardeşine Özel Otrişli Pleksi Yazılı Özel Kına Tefi Kına Malzemeleri Def Bordo ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Gelinin Kardeşine Özel Otrişli Pleksi Yazılı Özel Kına Tefi Kına Malzemeleri Def Bordo ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Otrişli Pleksi Yazılı Özel Kına Tefi Kına Malzemeleri Def Bordo ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Gelinin Kardeşine Özel Otrişli Pleksi Yazılı Özel Kına Tefi Kına Malzemeleri Def Bordo ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.