Evsay Gelinin Kardeşine Özel Lazer Güllü Kına Tefi Kına Malzemeleri Zilli Def Çalgılı Lila

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
300.00 TL
280.79 TL
Kazancınız: 19.21 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Gelinin kardeşi için özel olarak hazırlanmış Lazer Güllü Kına Tefi, kına gecesi için şık bir müzik aletidir. Üzerinde isme özel olarak lazerle işlenmiş güllü tasarımı ile dikkat çeken deri tef, vurmalı çalgı müzik aletlerinin en özellerindendir.

  • İsme özel olarak hazırlanmaktadır.
  • Üzerinde güllü tasarım yer almaktadır.
  • Zilli def çalgılıdır.
  • Kına gecesi için şık bir aksesuardır.
  • Özel tasarımıyla dikkat çekmektedir.
  • Kına malzemeleri arasında önemli bir yere sahiptir.

Ürün, isme özel lazer işlemesi ile hazırlanmaktadır. Sipariş verildikten sonra, isim bildirimi yapılmadığı takdirde ürün isimsiz olarak gönderilecektir. Bu sebeple sipariş verirken, isim belirtmeyi unutmayınız.

Kına gecesi için özel olarak tasarlanmış Lazer Güllü Kına Tefi, sevdiklerinize hediye olarak da tercih edebileceğiniz şık bir aksesuardır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Lila


Sık Sorulan Sorular

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Lazer Güllü Kına Tefi Kına Malzemeleri Zilli Def Çalgılı Lila fiyatı ne kadar ?

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Lazer Güllü Kına Tefi Kına Malzemeleri Zilli Def Çalgılı Lila fiyatı 280.79 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Lazer Güllü Kına Tefi Kına Malzemeleri Zilli Def Çalgılı Lila satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Lazer Güllü Kına Tefi Kına Malzemeleri Zilli Def Çalgılı Lila En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Gelinin Kardeşine Özel Lazer Güllü Kına Tefi Kına Malzemeleri Zilli Def Çalgılı Lila ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Gelinin Kardeşine Özel Lazer Güllü Kına Tefi Kına Malzemeleri Zilli Def Çalgılı Lila ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Gelinin Kardeşine Özel Lazer Güllü Kına Tefi Kına Malzemeleri Zilli Def Çalgılı Lila ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Gelinin Kardeşine Özel Lazer Güllü Kına Tefi Kına Malzemeleri Zilli Def Çalgılı Lila ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.