Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Kırmızı

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
333.00 TL
280.79 TL
Kazancınız: 52.21 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Gelinin ablası isme özel lazer güllü süslü deri tef kına gecesi malzemeleri arasında en özel tercihlerden biri. Bu kına tefi, Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan kına gecesi törenlerinde kullanılan ve gelinin ablası tarafından hazırlanan geleneksel bir müzik aletidir. Özellikle kına gecesi organizasyonlarında konukların ilgi odağı olan tef, üzerine lazer işlemesiyle güllü süslemelerle özelleştirilebiliyor.

Gelinin ablası isme özel lazer güllü süslü deri tef kına gecesi malzemeleri arasında yer alan bu tef, vurmalı çalgılar arasında bulunuyor ve etkileyici bir ses çıkartarak kına gecesi müziklerine eşlik ediyor. Bu özel ve duygusal anlarınıza eşlik edecek olan lazer güllü deri tef, özel tasarımıyla da ilgi çekiyor ve unutulmaz bir hediye seçeneği sunuyor.

Gelinin ablası isme özel lazer güllü süslü deri tef kına gecesi malzemeleri arasında bulunan kına tefinin üzerine isim yazdırabilirsiniz. Siparişinizde isim bilgisini belirtmeyi unutmayınız. Tefin üzerine yapılacak lazer işlemeleri tamamlandıktan sonra isim eklemesi yapılamayacağından, sipariş vermeden önce dikkatli olmanız önemlidir.

  • Kına tefi
  • Tül süslemeli
  • Deri kaplı
  • İsme özel lazer güllü süslemeli
  • Özel tasarım

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Kırmızı


Sık Sorulan Sorular

Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Kırmızı fiyatı ne kadar ?

Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Kırmızı fiyatı 280.79 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Kırmızı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Kırmızı En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Kırmızı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Kırmızı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.