Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Pudra

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
333.00 TL
280.79 TL
Kazancınız: 52.21 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef sizi özel bir gece için bekliyor! Sipariş verdikten sonra üzerine lazer ile güller işlenen bu deri tef, sizin için özelleştiriliyor. Üzerine yazdıracağınız isim, kına gecenize ayrı bir anlam katacak.

Bu tefin boyutu, ortalama tef boyutlarına göre daha büyüktür ve tüllü olan kısmı işlemlerle süslenmiştir. Bu sayede kına gecenizde hem şık hem de geleneksel bir hava yaratabilirsiniz.

Ayrıca, bu tef vurmalı bir müzik aletidir, böylece kına gecenizde hem eğlenceli hem de ritmik bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

Üzerindeki lazer işlemesi ise tefinizin ömrünü uzatırken, kalıcı ve dayanıklı bir izlenim sunar.

Bu özel tef için yapmanız gereken tek şey, sipariş vermek ve soru yoluyla iletmek. Siparişinizde belirteceğiniz isim, üzerinde lazer işlemesiyle işlenecektir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Pudra


Sık Sorulan Sorular

Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Pudra fiyatı ne kadar ?

Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Pudra fiyatı 280.79 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Pudra satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Pudra En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Pudra ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Pudra ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Pudra ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Gelinin Ablası İsme Özel Lazer Güllü Deri Tef Kına Gecesi Malzemesi Kına Tefi Tüllü Tef Pudra ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.