Fractal Design Pop Air Fd C Por1A 06 Rgb Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
4,884.08 TL
4,718.02 TL
Kazancınız: 166.06 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu siyah renkli Fractal Design Pop Air FD C POR1A 06 oyuncu bilgisayar kasası, oyuncu bilgisayarınızın içindeki bileşenlerinizi sergilemenizi sağlayan temperli cam paneli ile tasarlanmıştır. RGB aydınlatma sistemi, oyuncu bilgisayarınızın enerjik görünmesini sağlar. Bu oyuncu bilgisayar kasası, yeterli alan sağlamak için iç kısımda 2 adet 3,5 inç ve 2 adet 2,5 inç yuva sunar. Bu yuvalar, sabit disklerinizi veya SSD'lerinizi depolamanıza yardımcı olur.

Bu oyuncu bilgisayar kasası, toz filtresi ile tasarlanmıştır, böylece oyuncu bilgisayarınızın içindeki bileşenler tozdna korunur ve temiz kalır. Ayrıca, soğutmak için kullanılabilecek çeşitli fan montaj noktalarına sahiptir. Bu sayede oyuncu bilgisayarınızın her zaman soğuk kalmasını sağlar.

Bu oyuncu kasası, üst paneldeki ses ve mikrofon girişi ve USB tip-C, USB 3.0 ve USB 2.0 gibi birçok bağlantı noktası ile birlikte gelir. Ayrıca, CPU soğutucularını değiştirirken veya bileşenlerinizi güncellerken kolayca erişebilmenizi sağlayan vidalarla birlikte gelir.

Bu oyuncu bilgisayar kasası, geniş bir oyuncu bilgisayarınızın içine bile sığabilen 450 x 210 x 410 mm boyutlarındadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Fractal Design

Sık Sorulan Sorular

Fractal Design Pop Air Fd C Por1A 06 Rgb Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah fiyatı ne kadar ?

Fractal Design Pop Air Fd C Por1A 06 Rgb Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah fiyatı 4718.02 TL olarak öne çıkmaktadır.

Fractal Design Pop Air Fd C Por1A 06 Rgb Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Fractal Design Pop Air Fd C Por1A 06 Rgb Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Fractal Design Pop Air Fd C Por1A 06 Rgb Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Fractal Design Pop Air Fd C Por1A 06 Rgb Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Fractal Design Pop Air Fd C Por1A 06 Rgb Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Fractal Design Pop Air Fd C Por1A 06 Rgb Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.