Fractal Design North Fd C Nor1C 04 Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
7,347.17 TL
7,097.37 TL
Kazancınız: 249.80 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Fractal Design North FD C NOR1C 04 beyaz renkli, oyuncu bilgisayarları için ideal bir kasadır. Bu ürün, şık ve modern tasarımı sayesinde dikkat çekmektedir. Önceden kurulmuş olarak gelir ve yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Bu nedenle, stabil ve güvenli bir yapıya sahiptir.

  • Temperli cam panel:
  • Bu oyuncu bilgisayar kasasının temperli cam paneli, iç bileşenleri gösteren bir pencere sunar. Bu gösterişli tasarım sayesinde, kasayı sergileyebilir ve arkadaşlarınızı etkileyebilirsiniz.

  • Dahili fan kontrolcüsü:
  • Bu özellik, fanların hızlarını kolayca kontrol edebilmenizi sağlar, böylece sistem sıcaklıklarını optimize edebilirsiniz.

  • Yüksek kaliteli malzemeler:
  • Bu oyuncu bilgisayar kasası, yüksek kaliteli ABS plastik ve çelikten yapılmıştır. Bu malzemeler, güçlü ve iyi inşa edilmiş bir yapı sağlar.

  • Kolay montaj:
  • Bu oyuncu bilgisayar kasası, kolay montaj için önceden yapılandırılmıştır. Bu nedenle, sadece bazı temel araçlar ve az bir zaman gerektirir.

  • Güvenli işlem:
  • Bu oyuncu bilgisayar kasası, güvenli bir işlem sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle, iç bileşenlerinizi ve verilerinizi güvenli bir şekilde korur.

Bu oyuncu bilgisayar kasası, DIN 41494, IEC 297-2, IEC 297-3, IEC 60529 ve RoHS standartlarına uygundur. Bu nedenle, uyumluluk konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız.

Bu oyuncu bilgisayar kasası, 555mm x 232mm x 555mm boyutlarında ve 9,7kg ağırlığındadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Fractal Design

Sık Sorulan Sorular

Fractal Design North Fd C Nor1C 04 Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz fiyatı ne kadar ?

Fractal Design North Fd C Nor1C 04 Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz fiyatı 7097.37 TL olarak öne çıkmaktadır.

Fractal Design North Fd C Nor1C 04 Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Fractal Design North Fd C Nor1C 04 Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Fractal Design North Fd C Nor1C 04 Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Fractal Design North Fd C Nor1C 04 Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Fractal Design North Fd C Nor1C 04 Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Fractal Design North Fd C Nor1C 04 Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.