Proforce Florida - Tek Kişilik Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu Siyah

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
17,400.00 TL
15,723.68 TL
Kazancınız: 1,676.32 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Florida - Tek Kişilik Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu

Güçlü, zarif ve tamamen yenilikçi! Florida modeli, ev ve spor salonu kullanıcıları için tasarlanmış çok fonksiyonlu bir ağırlık çalışma istasyonudur. İster yeni başlayan bir sporcu olun, ister profesyonel bir atlet, Florida ile fitness hedeflerinize ulaşmak artık çok daha keyifli ve etkili.

Ürün Özellikleri:

  • Toplam Çalışma Ağırlığı: 50 KG
  • Brüt Ağırlık: 95 KG
  • Net Ağırlık: 90 KG
  • Montajlı Ölçüler UxGxY:180x126x210 CM
  • Paketlenmiş Ölçüler UxGxY: 09x49x160 CM

Neden Florida Modeli?

  • Modern ve Şık Tasarım
  • Çok Yönlü Fonksiyonlar: Kardiyo, Güç Antrenmanı, Esneme
  • Sağlam ve Dayanıklı Malzeme
  • Ergonomik Tasarım: Konforlu ve Güvenli Kullanım
  • Ev ve Profesyonel Kullanım İçin Uygun
  • Montaj ve Kullanım Kolaylığı

Florida modeli, hızlı ve sorunsuz montajıyla dikkat çeker. Detaylı kullanım kılavuzu sayesinde herkes kolayca kurabilir ve kullanabilir. Florida Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu, spor tutkunlarına hayallerindeki vücuda ulaşmaları için gerekli olan her şeyi sunar. Hem estetik hem de fonksiyonellik açısından üst düzeyde bir performans vaat eden bu ürünü keşfedin ve sağlığınızı en üst seviyeye çıkarın!

Sağlıklı bir yaşam ve fit bir vücut hedeflerinize ulaşmanız için en ideal çözüm olan Florida Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu, 2 yıl garantili olarak sunulmaktadır. 2 yıl boyunca garanti kapsamında yedek parça ve işçilik standardı bulunmaktadır.

İade Koşulları

Ürünlerimiz tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilmeyecektir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Proforce

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
SİYAH


Sık Sorulan Sorular

Proforce Florida - Tek Kişilik Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu Siyah fiyatı ne kadar ?

Proforce Florida - Tek Kişilik Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu Siyah fiyatı 15723.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

Proforce Florida - Tek Kişilik Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Proforce Florida - Tek Kişilik Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu Siyah En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Proforce Florida - Tek Kişilik Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Proforce Florida - Tek Kişilik Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Proforce Florida - Tek Kişilik Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Proforce Florida - Tek Kişilik Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Ağırlık Çalışma İstasyonu Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.