0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

DERMATONE Eye Contour Care Serum | Torbalanma Ve Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu

Kazancınız 30%
DERMATONE Özel %30İndirim
544.00 TL
380.80 TL
Kazancınız: 163.20 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Dermatone eye contour care serum göz çevresi bakım serumu Göz çevresindeki koyu renk tonunu eşitlemeye, Kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Cildin nemlenmesine, yenilenmesine ve beslenmesine destekverir. Nasıl kullanılır ? Sabah ve akşam, göz çevresine ve göz altına küçük daireselhareketlerle uygulanır. Etkili sonuç için düzenli kullanılması tavsiye edilir. Içindekiler: Aqua, niacinamide, sodium hyaluronate, hydrolyzed collagen,caffeine, glycerin, panthenol, sodium ascorbyl phosphate, propylene glycol,aesculus hippocastanum extract*, panax ginseng root extract*, cucumis sativusfruit extract*, arnica montana flower extract*, centella asiatica leaf extract*,glycyrrhiza glabra root extract*, cakendula officinalis extract*, peg-40hydrogenated castor oil, polsorbate 20, phenoxyethanol, retinol,hydroxyethylcellulose, xanthan gum, tetrasodium edta, arginine, allantoin,chlorphenesin. *herbal complex Uyarı ve saklama koşulları: Haricen kullanım içindir. Göz ile temasından kaçınınız. Gözile teması halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerdesaklayınız. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Isı, güneş ve nemden koruyunuz.beklenmeyen bir etki görüldüğünde ürünü kullanmayı bırakınız. Hamileler vehamilelik düşünenlerin kullanmaması tavsiye edilir. Yetişkinler içindir. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
15 - 30 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Koyu Halka Karşıtı
Marka:
DERMATONE

Sık Sorulan Sorular

DERMATONE Eye Contour Care Serum | Torbalanma Ve Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu fiyatı ne kadar ?

DERMATONE Eye Contour Care Serum | Torbalanma Ve Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu fiyatı 380.80 TL olarak öne çıkmaktadır.

DERMATONE Eye Contour Care Serum | Torbalanma Ve Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

DERMATONE Eye Contour Care Serum | Torbalanma Ve Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, DERMATONE Eye Contour Care Serum | Torbalanma Ve Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, DERMATONE Eye Contour Care Serum | Torbalanma Ve Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

DERMATONE Eye Contour Care Serum | Torbalanma Ve Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, DERMATONE Eye Contour Care Serum | Torbalanma Ve Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.