Evsay Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift Karışık Renklerde

Kazancınız 19%
Yaza Merhaba
300.00 TL
243.35 TL
Kazancınız: 56.65 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift, hem şıklığı hem de rahatlığı ile sportif görünümünüzü tamamlar. %85 Bambu, %13 Polyamide ve %2 Elastan ile üretilmiştir. Bu malzeme karışımı terlemeyi engeller, nemlendirici etkisi ile ayaklarınızın gün boyu kuru kalmasını sağlar.

  • Paket İçeriği: 6'lı
  • Numara: 40-44 (Standart)
  • Renk: KARIŞIK

Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift, karışık renk seçeneği ile her tarz ayakkabınız ile uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Sportif aktivitelerinizde, yürüyüşlerinizde kolaylıkla kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
40/44
Cinsiyet:
Erkek
Paket İçeriği:
6'lı
Renk :
Karışık Renklerde
Yaş Grubu:
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

Evsay Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift Karışık Renklerde fiyatı ne kadar ?

Evsay Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift Karışık Renklerde fiyatı 243.35 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift Karışık Renklerde satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift Karışık Renklerde En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift Karışık Renklerde ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift Karışık Renklerde ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift Karışık Renklerde ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Erkek Karışık Bambu Görünmez Spor Ayakkabı Çorabı 6 Çift Karışık Renklerde ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.