Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Pembe

Kazancınız 30%
Kolge Özel %10İndirim
1,999.90 TL
1,483.84 TL
Kazancınız: 516.06 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta, sahilde ve havuzda stilinizi tamamlayacak şık ve fonksiyonel bir tarz sunuyor. Bu plaj çantası, kordon ip üzerine makrome ip ile özenle tasarlanmıştır. Hafif, dayanıklı ve tarzıyla öne çıkan bu plaj çantası, yaz tatilinizde şıklık ve kullanışlılık arayanların favorisi olacak.

Plaj çantasının ölçüleri 28 x 50 x 15 cm'dir ve paket içeriğinde 1 adet el işi plaj çantası bulunmaktadır. Bu çanta, ayakkabılarınızı, kıyafetlerinizi ve kişisel eşyalarınızı taşımanız için yeterli iç hacme sahiptir. Derin iç cebi sayesinde eşyalarınızı güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Plaj çantasının tasarımı, 2024 plaj modasının trendlerini takip ederek yapılmıştır. Özgün ve şık tasarımlar, geniş iç hacimleri ve kaliteli malzemeleriyle bu çanta, en popüler plaj çantaları arasında yer alır. Hem şehirde hem de sahilde stilinizi tamamlayacak olan bu çantayı Trendyol'da bulabilirsiniz.

Plaj çantası alışverişinizi kolaylaştıran seçeneklerle dolu olan bu çanta, tatilinize eşlik edecek en iyi dostunuz olacak. Rahat taşıma sapları sayesinde çantanızı kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Plaj keyfinizi doyasıya çıkarmak için ihtiyacınız olan her şeyi bu çantada taşıyabilirsiniz.

Şık ve kullanışlı olan bu büyük boy örgü plaj çantasıyla tarzınızı tamamlayarak plaj keyfinizin tadını çıkarın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Materyal :
Tekstil
Renk :
Pembe

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Pembe fiyatı ne kadar ?

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Pembe fiyatı 1483.84 TL olarak öne çıkmaktadır.

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Pembe satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Pembe En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Pembe ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Pembe ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Pembe ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Büyük Boy Örgü Plaj Çantası & Deniz Çantası & Yazlık Çanta & El Yapımı Çanta Pembe ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.