Epilons Elektrikli Hava Pompası Şişme Yatak - Lastik - Vakumlu Poşet Hava Kompresörü

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
611.52 TL
560.15 TL
Kazancınız: 51.37 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Elektrikli Hava Pompası Şişme Yatak - Lastik - Vakumlu Poşet Hava Kompresörü Tüm deniz ve havuz ürünlerini yorulmadan şişirin. İçeride ve dışarıda kullanım 220-240V AC priz ile uyumludur. Hem şişirmek hem de söndürmek için kullanılır. Tüm siboplarla uyumlu 3 başlık Şişirmek için iğne ucu gerektiren ürünlerde kullanılmaz. Renk: Siyah Frekans: 50Hz Yüksek kalite Kullanım alanları: Şişme yatak, bisiklet lastiği, araba lastiği, vakumlu poşet çekme vb..

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Epilons

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Epilons Elektrikli Hava Pompası Şişme Yatak - Lastik - Vakumlu Poşet Hava Kompresörü fiyatı ne kadar ?

Epilons Elektrikli Hava Pompası Şişme Yatak - Lastik - Vakumlu Poşet Hava Kompresörü fiyatı 560.15 TL olarak öne çıkmaktadır.

Epilons Elektrikli Hava Pompası Şişme Yatak - Lastik - Vakumlu Poşet Hava Kompresörü satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Epilons Elektrikli Hava Pompası Şişme Yatak - Lastik - Vakumlu Poşet Hava Kompresörü En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Epilons Elektrikli Hava Pompası Şişme Yatak - Lastik - Vakumlu Poşet Hava Kompresörü ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Epilons Elektrikli Hava Pompası Şişme Yatak - Lastik - Vakumlu Poşet Hava Kompresörü ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Epilons Elektrikli Hava Pompası Şişme Yatak - Lastik - Vakumlu Poşet Hava Kompresörü ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Epilons Elektrikli Hava Pompası Şişme Yatak - Lastik - Vakumlu Poşet Hava Kompresörü ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.