0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

MAXİ Elektrikli Çift Pedallı Egzersiz Bisikleti, Çift Motorlu El Kol Ayak Egzersiz Pedalı

35,000.00 TL
31,250.00 TL
Kazancınız: 3,750.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Elektrikli çift pedallı bisiklet, rehabilitasyon hastalarının üst ve alt ekstremitelerini geliştirmek için tasarlanmıştır. Simülatör, kolların veya bacakların rotasyonel egzersizleri için kullanılır. Simülatör hem normal modda hem de ters(geri) olarak çalışır. Kullanım Alanları: İskemik inme ve hemipleji/ kortikal felç Parapleji, alt ekstremitelerin titremesi, uzuvların felci, uzuvların titremesi Parkinson hastalığı, nörolojik bozukluklar Osteaporoz, ameliyat sonrası dönemde yatak isitrahatine bağlı uzun süreli hareketsizlik. Ebat: Yükseklik;1.034 mm En; 635mm Boy:710mm

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
MAXİ
Renk :
Beyaz

Sık Sorulan Sorular

MAXİ Elektrikli Çift Pedallı Egzersiz Bisikleti, Çift Motorlu El Kol Ayak Egzersiz Pedalı fiyatı ne kadar ?

MAXİ Elektrikli Çift Pedallı Egzersiz Bisikleti, Çift Motorlu El Kol Ayak Egzersiz Pedalı fiyatı 31250.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

MAXİ Elektrikli Çift Pedallı Egzersiz Bisikleti, Çift Motorlu El Kol Ayak Egzersiz Pedalı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

MAXİ Elektrikli Çift Pedallı Egzersiz Bisikleti, Çift Motorlu El Kol Ayak Egzersiz Pedalı En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, MAXİ Elektrikli Çift Pedallı Egzersiz Bisikleti, Çift Motorlu El Kol Ayak Egzersiz Pedalı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, MAXİ Elektrikli Çift Pedallı Egzersiz Bisikleti, Çift Motorlu El Kol Ayak Egzersiz Pedalı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

MAXİ Elektrikli Çift Pedallı Egzersiz Bisikleti, Çift Motorlu El Kol Ayak Egzersiz Pedalı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, MAXİ Elektrikli Çift Pedallı Egzersiz Bisikleti, Çift Motorlu El Kol Ayak Egzersiz Pedalı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.