0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Sleepy Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu 100 Yaprak 12'Li

1,500.00 TL
1,499.99 TL
Kazancınız: 0.01 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu, evinizdeki yüzeyleri kolayca temizlemenizi sağlayan pratik bir çözümdür. Bu ürünü kullanırken herhangi bir temizlik malzemesine ihtiyacınız yoktur. Havlular, içerisinde çamaşır suyu katkısı bulunan özel bir çözelti ile emprenye edilmiştir. Bu sayede deterjan ya da çamaşır suyu gibi temizlik malzemelerine ihtiyaç duymadan kolayca temizlik yapabilirsiniz.

Bu temizlik havlusu, pratik 12'li paketler halinde sunulur. Her bir pakette 100 adet havlu bulunur ve toplamda 1200 yaprak sunar. Bu sayede uzun bir süre boyunca evinizdeki yüzeyleri temizleyebilirsiniz.

Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu, mutfak tezgahları, fayanslar, banyo lavaboları, dolap kapakları gibi birçok yüzeyi temizlemek için idealdir. Ürünün pratik ambalajı sayesinde kolayca saklanabilir ve istediğiniz zaman kullanılabilir. Hem ev hem de işyeri gibi farklı ortamlarda kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Sleepy

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Sleepy Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu 100 Yaprak 12'Li fiyatı ne kadar ?

Sleepy Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu 100 Yaprak 12'Li fiyatı 1499.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

Sleepy Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu 100 Yaprak 12'Li satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Sleepy Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu 100 Yaprak 12'Li En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Sleepy Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu 100 Yaprak 12'Li ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Sleepy Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu 100 Yaprak 12'Li ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Sleepy Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu 100 Yaprak 12'Li ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Sleepy Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu 100 Yaprak 12'Li ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.