evimdeyokyok Dlfb30-R Işın Tipi (Beam) Duman Dedektörü (30M) Standart

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
29,774.90 TL
25,785.06 TL
Kazancınız: 3,989.84 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Işın tipi (beam) duman dedektörleri, uzak mesafelerdeki geniş alanlarda duman algılamak için kullanılan cihazlardır. Bu dedektörler, bir ışın kaynağı ve bir alıcı içerir ve bu iki nokta arasındaki ışın üzerindeki dumanın varlığını algılar. Tipik olarak, büyük alanlarda, depolarda veya tavanlarda kullanılırlar. Bu dedektörler, uzun menzili sayesinde geniş alanları kapsayabilir. Işın tipi duman dedektörlerinin bazı temel özellikleri ; 1. **çalışma prensibi:** ışın tipi duman dedektörleri, bir ışın kaynağından çıkan ışının bir alıcıya ulaşması prensibine dayanır. Duman, ışının geçişini engeller ve bu durum dedektörü tetikler. 2. **mesafe kapasitesi:** belirli bir mesafede çalışabilir ve bu mesafe genellikle 30 metreye kadar olan geniş alanları kapsar. 3. **ayarlama ve kalibrasyon:** bazı modeller, duman yoğunluğunu ve algılama hassasiyetini ayarlamak veya kalibrasyon yapmak için özel özelliklere sahip olabilir. 4. **uyarı sinyalleri:** duman algılandığında genellikle bir uyarı sinyali gönderir. Bu sinyal, bir yangın alarm sistemini tetikleyebilir veya başka bir alarma yol açabilir. 5. **uzaktan izleme yeteneği:** bazı modeller, uzaktan izleme ve kontrol sistemleri ile entegre edilebilir. 6. **dayanıklılık:** endüstriyel ortamlara uygun olarak tasarlanmış ve dayanıklı malzemelerden yapılmış olabilir. Bu tip dedektörler, genellikle yüksek tavanlı alanlarda veya geniş depo alanlarında kullanılır. Yangın güvenliği önlemlerinin bir parçası olarak, erken aşamada duman tespiti yaparak hızlı müdahale sağlamaları önemlidir. Bu dedektörlerin doğru bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenli bakımının yapılması, güvenilir çalışmalarını sağlamak açısından önemlidir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
evimdeyokyok
Renk :
standart

Sık Sorulan Sorular

evimdeyokyok Dlfb30-R Işın Tipi (Beam) Duman Dedektörü (30M) Standart fiyatı ne kadar ?

evimdeyokyok Dlfb30-R Işın Tipi (Beam) Duman Dedektörü (30M) Standart fiyatı 25785.06 TL olarak öne çıkmaktadır.

evimdeyokyok Dlfb30-R Işın Tipi (Beam) Duman Dedektörü (30M) Standart satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

evimdeyokyok Dlfb30-R Işın Tipi (Beam) Duman Dedektörü (30M) Standart En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, evimdeyokyok Dlfb30-R Işın Tipi (Beam) Duman Dedektörü (30M) Standart ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, evimdeyokyok Dlfb30-R Işın Tipi (Beam) Duman Dedektörü (30M) Standart ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

evimdeyokyok Dlfb30-R Işın Tipi (Beam) Duman Dedektörü (30M) Standart ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, evimdeyokyok Dlfb30-R Işın Tipi (Beam) Duman Dedektörü (30M) Standart ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.