Samur Dantel Parti Maskesi Dantel Kulak Taç Kısa File Örgü Eldiven 3 Lü Set Siyah Renk

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
396.43 TL
363.13 TL
Kazancınız: 33.30 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu şık 3'lü set, parti kombininizi tamamlamanız için mükemmel bir seçimdir. Siyah renkli Dantel Parti Maskesi, dantel işlemeli kulak taç ve iki adet file örgü siyah eldivene sahip olan bu set, özel etkinliklerde giymek için idealdir.

  • 1 Adet Dantel İşlemeli Kulak Taç
  • 1 Adet Dantel Örgü Parti Maskesi
  • 2 Adet File Örgü Eldiven

Yetişkinler için uygun olan bu set, siyah renkte ve ölçüsü standarttır. Dantel detayları ve kulak taçtaki dantel işlemeleri, bu seti bir adım öne çıkarır. File örgü eldivenler, zarif bir görünümle birleşen yumuşak yapıları ile harika bir tamamlayıcıdır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
M
Marka:
Samur

Sık Sorulan Sorular

Samur Dantel Parti Maskesi Dantel Kulak Taç Kısa File Örgü Eldiven 3 Lü Set Siyah Renk fiyatı ne kadar ?

Samur Dantel Parti Maskesi Dantel Kulak Taç Kısa File Örgü Eldiven 3 Lü Set Siyah Renk fiyatı 363.13 TL olarak öne çıkmaktadır.

Samur Dantel Parti Maskesi Dantel Kulak Taç Kısa File Örgü Eldiven 3 Lü Set Siyah Renk satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Samur Dantel Parti Maskesi Dantel Kulak Taç Kısa File Örgü Eldiven 3 Lü Set Siyah Renk En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Samur Dantel Parti Maskesi Dantel Kulak Taç Kısa File Örgü Eldiven 3 Lü Set Siyah Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Samur Dantel Parti Maskesi Dantel Kulak Taç Kısa File Örgü Eldiven 3 Lü Set Siyah Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Samur Dantel Parti Maskesi Dantel Kulak Taç Kısa File Örgü Eldiven 3 Lü Set Siyah Renk ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Samur Dantel Parti Maskesi Dantel Kulak Taç Kısa File Örgü Eldiven 3 Lü Set Siyah Renk ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.