TESBİHANE Cross Tasarım Tamamı El Dikişi Mavi Crazy Deriden Mekanizmalı Kartlık-Cüzdan

Yaza Merhaba
899.90 TL
421.11 TL
Kazancınız: 478.79 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
TESBİHANE
TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş, e-ticaret sektöründe “Güvenli Alışveriş” prensibini i...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Cross Tasarım Tamamı El Dikişi Mavi Crazy Deriden Mekanizmalı Kartlık-Cüzdan

Bu birbirinden şık tasarımlarıyla dikkat çeken Cross markasına ait bir cüzdan-kartlık modelidir. Üretiminde kullanılan crazy deri malzeme, kalitesi ve sağlamlığı ile bilinir. Ana rengi mavi olan bu cüzdanın ip rengi ise beyazdır.

Ürün, el dikişi ile üretilmiş olup, oldukça sağlam ve dayanıklıdır. El dikişi, sağlamlık denilince akla gelen ilk dikiş türüdür. Saraciye alanında dönemin zanaatkarları tarafından el dikişiyle üretilen ürünler meşhurdur. El dikişiyle dikilen deri ürünleri, makine dikimiyle dikilenlerle kıyaslandığında çok daha sağlam ve dayanıklı olmaktadır. El dikişinde uygulanan çift iğne ve mumlu ip ile alttan ve üstten kilitleme yöntemi, oldukça sağlam bir dikiş yöntemidir.

Bu cüzdan-kartlık modeli, 7 kart kapasiteli olup, ölçüsü tek ebat olarak tasarlanmıştır. Dış materyali suni deri olan ürün, düz desenlidir. Genişliği 6,50 cm, boyu 9,50 cm'dir. Telefon bölmesi bulunmamaktadır. Tüm marka ve modellerle uyumludur.

Ürün, şık tasarımı ile bay ve bayanlar tarafından tercih edilebilir. Unisex bir üründür.

Teslimat süresi: 1 iş günüdür.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla TESBİHANE

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boy / Ölçü :
Tek Ebat
Cinsiyet:
Unisex
Desen :
Düz
Dış Materyal :
Suni Deri
Kullanım Alanı :
Tekli
Marka:
Materyal Moda:
Kumaş
Renk :
MAVİ
Ürün Detayı :
Hayır
Ürün Tipi:
Yok
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

TESBİHANE Cross Tasarım Tamamı El Dikişi Mavi Crazy Deriden Mekanizmalı Kartlık-Cüzdan fiyatı ne kadar ?

TESBİHANE Cross Tasarım Tamamı El Dikişi Mavi Crazy Deriden Mekanizmalı Kartlık-Cüzdan fiyatı 421.11 TL olarak öne çıkmaktadır.

TESBİHANE Cross Tasarım Tamamı El Dikişi Mavi Crazy Deriden Mekanizmalı Kartlık-Cüzdan satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

TESBİHANE Cross Tasarım Tamamı El Dikişi Mavi Crazy Deriden Mekanizmalı Kartlık-Cüzdan En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, TESBİHANE Cross Tasarım Tamamı El Dikişi Mavi Crazy Deriden Mekanizmalı Kartlık-Cüzdan ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, TESBİHANE Cross Tasarım Tamamı El Dikişi Mavi Crazy Deriden Mekanizmalı Kartlık-Cüzdan ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

TESBİHANE Cross Tasarım Tamamı El Dikişi Mavi Crazy Deriden Mekanizmalı Kartlık-Cüzdan ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, TESBİHANE Cross Tasarım Tamamı El Dikişi Mavi Crazy Deriden Mekanizmalı Kartlık-Cüzdan ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.