0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

İÇGİYİMMODA Lisinya41 Çivi Detaylı Deri Choker, Çivili Ve Zincirli Tasma - Ürün Rengi:siyah

Kazancınız 5%
100100e Özel%5 İndirim
499.00 TL
474.05 TL
Kazancınız: 24.95 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürün Rengi:SiyahSiparişinizde Siyah Renk Gönderilecektir.• Markamızın sayfasını ziyaret ederek, Dünyanın en büyük harness mağazasına ulaşabilir, Dünya’da sadece üretilen özel modelleri inceleyebilirsiniz.• Özel ve sıradışı tasarım ürünlerimizle, özel yaşantınızda karşı konulamaz, çekici bir tarza sahip olabilir ya da günlük yaşantınızda giyim üzeri vücut aksesuarı gibi kullanarak fark yaratabilirsiniz.• Ürün ve paket içeriği: 1 parça (1 ad. Deri Tasma)• Aynı ya da farklı renkli kıyafetleriniz ve iç çamaşırlarınızla birlikte kombin yaparak kullanabilirsiniz,• Yüksek kalite suni deri malzemeden üretilmektedir,• Yumuşak iç yüzeyi sayesinde cildi asla rahatsız etmez.• Ürünlerimiz %100 el yapımı olarak özenle üretilmektedir• Siyah, kırmızı renk seçenekleri bulunmaktadır,• XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL beden seçenekleri mevcut olup, özel ölçü ve talepleriniz için "satıcıya soru sor" butonundan lütfen bizimle iletişime geçiniz• Stok durumuna göre en geç 2 iş günü içerisinde kargo teslimatı yapılmaktadır.• Önemli: Bu modelin hijyen kuralları sebebiyle iadesi ve değişimi maalesef yapılamamaktadır. Lütfen bu detayı göz ardı etmeyiniz.• Önemli: , ürünün kalitesini ve kullanılabilirliğini artırmak amaçlı ürün üzerinde değişiklikler yapabilir.Ürün Markası: Lisinya

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
3XL
Cinsiyet:
Kadın
Marka:
İÇGİYİMMODA
Renk :
SİYAH
Yaş Grubu:
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

İÇGİYİMMODA Lisinya41 Çivi Detaylı Deri Choker, Çivili Ve Zincirli Tasma - Ürün Rengi:siyah fiyatı ne kadar ?

İÇGİYİMMODA Lisinya41 Çivi Detaylı Deri Choker, Çivili Ve Zincirli Tasma - Ürün Rengi:siyah fiyatı 474.05 TL olarak öne çıkmaktadır.

İÇGİYİMMODA Lisinya41 Çivi Detaylı Deri Choker, Çivili Ve Zincirli Tasma - Ürün Rengi:siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

İÇGİYİMMODA Lisinya41 Çivi Detaylı Deri Choker, Çivili Ve Zincirli Tasma - Ürün Rengi:siyah En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, İÇGİYİMMODA Lisinya41 Çivi Detaylı Deri Choker, Çivili Ve Zincirli Tasma - Ürün Rengi:siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, İÇGİYİMMODA Lisinya41 Çivi Detaylı Deri Choker, Çivili Ve Zincirli Tasma - Ürün Rengi:siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

İÇGİYİMMODA Lisinya41 Çivi Detaylı Deri Choker, Çivili Ve Zincirli Tasma - Ürün Rengi:siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, İÇGİYİMMODA Lisinya41 Çivi Detaylı Deri Choker, Çivili Ve Zincirli Tasma - Ürün Rengi:siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.