Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici - Yüz Leke Gidermeye Açmaya Yardımcı Peeling Serum 30 Ml (Aha 10% + Bha 2%)

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
419.99 TL
354.39 TL
Kazancınız: 65.60 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Cilt Tonu Eşitleyici - Yüz Leke Gidermeye Açmaya Yardımcı Peeling Serum 30 Ml (aha 10% + Bha 2%) cildinizde oluşan renk farklılıklarını gidermeye yardımcı olur. Aynı zamanda akne ve akne sorunları yaşayan ciltlerde etkilidir. Gözeneklerde tıkanma sorunu veya genişleme sorunu olan ciltler için de önerilir. Cilt yenilemesine ve canlanmasına ihtiyacı olan ciltler için idealdir.

Bu serum uygulaması sırasında göz çevresinden uzak durulması önerilir. Yüzünüzü iyice yıkayıp kuruladıktan sonra masaj yapar şekilde uygulayınız. Uygulama sonrasında 10 dakika bekletiniz ve bol su ile durulayınız. Uygulamayı en az 3 gün, haftada 2 kez kullanmanız önerilir.

  • Cilt tonunda renk farklılıkları yaşayanlar için ideal
  • Akne ve akne sorunları yaşayanlar için etkilidir
  • Gözeneklerde tıkanma sorunu olanlar için önerilir
  • Cilt yenilemesine ihtiyacı olanlara uygun
  • 30 ml boyutunda
  • Aha 10% + Bha 2% içeriklidir

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Le Balvo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Ek Özellik :
Vegan
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
16 - 30 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Leke Karşıtı Bakım
Marka:
SPF:
Korumasız


Sık Sorulan Sorular

Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici - Yüz Leke Gidermeye Açmaya Yardımcı Peeling Serum 30 Ml (Aha 10% + Bha 2%) fiyatı ne kadar ?

Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici - Yüz Leke Gidermeye Açmaya Yardımcı Peeling Serum 30 Ml (Aha 10% + Bha 2%) fiyatı 354.39 TL olarak öne çıkmaktadır.

Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici - Yüz Leke Gidermeye Açmaya Yardımcı Peeling Serum 30 Ml (Aha 10% + Bha 2%) satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici - Yüz Leke Gidermeye Açmaya Yardımcı Peeling Serum 30 Ml (Aha 10% + Bha 2%) En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici - Yüz Leke Gidermeye Açmaya Yardımcı Peeling Serum 30 Ml (Aha 10% + Bha 2%) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici - Yüz Leke Gidermeye Açmaya Yardımcı Peeling Serum 30 Ml (Aha 10% + Bha 2%) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici - Yüz Leke Gidermeye Açmaya Yardımcı Peeling Serum 30 Ml (Aha 10% + Bha 2%) ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici - Yüz Leke Gidermeye Açmaya Yardımcı Peeling Serum 30 Ml (Aha 10% + Bha 2%) ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.