Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici Serum (Aha 10% + Bha 2%) + Nemlendirici Bakım Serumu (Hyaluronic Acid %3 B5)

Kazancınız 14%
Yaza Merhaba
719.00 TL
620.19 TL
Kazancınız: 98.81 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Cilt tonu eşitleyici serum ve nemlendirici bakım serumundan oluşan bu 2'li set, cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayacak.

  • Cilt tonu eşitleyici serum AHA (%10) ve BHA (%2) içerikleriyle cildinizi sıkılaştırmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Bu serum, cildin yenilenme sürecini hızlandırmaya yardımcı olur ve cildin daha aydınlık ve sağlıklı görünmesine yardımcı olabilir.
  • Nemlendirici bakım serumu HYALURONİC ACİD (%3) ve B5 içerikleriyle güçlü bir nemlendirici özelliği sağlayarak cildinizi nemlendirir. Bu serum, cildin nemi korumasına yardımcı olur ve ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir.

Bu 2'li set cildinize yumuşaklık, parlaklık ve canlılık kazandırır. Ürünleri kullanmaya başlamadan önce yüzünüzü temizleyin ve ardından ürünleri nazikçe cildinize uygulayın. Serumları gündüz ve gece kullanabilirsiniz. Güneş koruyucu kullanımını da unutmayın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Le Balvo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Kadın
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Nemlendirici
Marka:
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici Serum (Aha 10% + Bha 2%) + Nemlendirici Bakım Serumu (Hyaluronic Acid %3 B5) fiyatı ne kadar ?

Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici Serum (Aha 10% + Bha 2%) + Nemlendirici Bakım Serumu (Hyaluronic Acid %3 B5) fiyatı 620.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici Serum (Aha 10% + Bha 2%) + Nemlendirici Bakım Serumu (Hyaluronic Acid %3 B5) satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici Serum (Aha 10% + Bha 2%) + Nemlendirici Bakım Serumu (Hyaluronic Acid %3 B5) En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici Serum (Aha 10% + Bha 2%) + Nemlendirici Bakım Serumu (Hyaluronic Acid %3 B5) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici Serum (Aha 10% + Bha 2%) + Nemlendirici Bakım Serumu (Hyaluronic Acid %3 B5) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici Serum (Aha 10% + Bha 2%) + Nemlendirici Bakım Serumu (Hyaluronic Acid %3 B5) ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Le Balvo Cilt Tonu Eşitleyici Serum (Aha 10% + Bha 2%) + Nemlendirici Bakım Serumu (Hyaluronic Acid %3 B5) ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.