Arsimo Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti | Manyetik Setler Oyun Kutusu Ck7864

Kazancınız 39%
Arsimo Özel%13 İndirim
149.00 TL
99.53 TL
Kazancınız: 49.47 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti | Manyetik Setler Oyun Kutusu CK7864 Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti, çocuklarınızın hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine olanak tanıyan eğlenceli bir manyetik setidir. Bu özel set, gece fosforlu figürleri sayesinde karanlıkta parlar, çocukların keyifli bir hikaye dünyası oluşturmalarına olanak tanır. Özellikler: Fosforlu Parlama: Geceleyin fosforlu figürler parlar, çocukların yatağında veya oyun alanında kendi hikayelerini oluşturmalarını sağlar. ; El ve Göz Koordinasyonu: Manyetik parçaların bir araya getirilmesi, çocukların el ve göz koordinasyonunu geliştirmelerine yardımcı olur. ; Şekil Tanıma ve Görsel Hafıza: Farklı şekillerdeki manyetik parçalar, çocukların şekil tanıma ve görsel hafıza becerilerini güçlendirmelerine katkı sağlar. ; Ürün Detayları: Manyetik parça sayısı: 10 adet.; Kutu boyutları: 24 x 18,5 x 5 cm.; Çilek Kız Fosforlu Magnet Oyun Seti, çocukların yaratıcılıklarını konuşturarak eğlenceli bir oyun deneyimi sunar. Fosforlu parlamasıyla çocuklar, karanlıkta kendi hikayelerini oluşturmanın keyfini çıkarırken, aynı zamanda temel motor becerilerini geliştirirler.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti | Manyetik Setler Oyun Kutusu Ck7864 fiyatı ne kadar ?

Arsimo Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti | Manyetik Setler Oyun Kutusu Ck7864 fiyatı 99.53 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti | Manyetik Setler Oyun Kutusu Ck7864 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti | Manyetik Setler Oyun Kutusu Ck7864 En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti | Manyetik Setler Oyun Kutusu Ck7864 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti | Manyetik Setler Oyun Kutusu Ck7864 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti | Manyetik Setler Oyun Kutusu Ck7864 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Çilek Kız Fosforlu Magnet 10 Parça Oyun Seti | Manyetik Setler Oyun Kutusu Ck7864 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.