Pierre Cardin Cenova Balenli Dantel Soft Push Up Yarı Destekli Straplez Sütyen Takımı Askı Hediye 46 Yeşil

Kazancınız 30%
Yaza Merhaba
385.00 TL
273.88 TL
Kazancınız: 111.12 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Pierre Cardin Cenova Balenli Dantel Soft Push Up Yarı Destekli Straplez Sütyen Takımı Askı Hediye 4671 Straplez • Yarı Destekli / Soft Push Up • Dantelli • Balenli • Çıkarılabilir ve Ayarlanabilir Askılı • Ürün içeriği:%79 Polyamid %21Elastane.(Külotun ağ kısmı pamukludur.) • Paket içeriği: 1xSütyen, 1xÇıkarılabilir Sütyen Askısı 1xKülot • Kutulu Ürün • Cenova Kap • Elde 40 derece yıkama Pierre Cardin 4671 Balenli Dantel Soft Push Up Straplez Sütyen Takımı modelinde kullanılan Cenova Kap, göğsü biraz daha dolgun gösteren, balenli ve yarı destekli bir kap formudur. Sütyenin, alt kısmında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Hafif kaldırma özelliği nedeniyle, soft push up, yarı destekli veya yarı dolgulu sütyen olarak da bilinir. Danteli sayesinde şık bir görünüm sunar. Straplez sütyenler askısız, düşük omuzlu, gece kıyafetleri veya gelinlik ile giyilebilmek için tasarlanmıştır. Paket içerisindeki sütyen askısı ile hem straplez hem de askılı olarak kullanılabilir. Pierre Cardin iç giyim modasına şık bir soluk getirirken doğru yıkama ve saklama koşulları ile uzun yıllar kullanım vadeder.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
90B
Renk :
YEŞİL

Sık Sorulan Sorular

Pierre Cardin Cenova Balenli Dantel Soft Push Up Yarı Destekli Straplez Sütyen Takımı Askı Hediye 46 Yeşil fiyatı ne kadar ?

Pierre Cardin Cenova Balenli Dantel Soft Push Up Yarı Destekli Straplez Sütyen Takımı Askı Hediye 46 Yeşil fiyatı 273.88 TL olarak öne çıkmaktadır.

Pierre Cardin Cenova Balenli Dantel Soft Push Up Yarı Destekli Straplez Sütyen Takımı Askı Hediye 46 Yeşil satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Pierre Cardin Cenova Balenli Dantel Soft Push Up Yarı Destekli Straplez Sütyen Takımı Askı Hediye 46 Yeşil En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Pierre Cardin Cenova Balenli Dantel Soft Push Up Yarı Destekli Straplez Sütyen Takımı Askı Hediye 46 Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Pierre Cardin Cenova Balenli Dantel Soft Push Up Yarı Destekli Straplez Sütyen Takımı Askı Hediye 46 Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Pierre Cardin Cenova Balenli Dantel Soft Push Up Yarı Destekli Straplez Sütyen Takımı Askı Hediye 46 Yeşil ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Pierre Cardin Cenova Balenli Dantel Soft Push Up Yarı Destekli Straplez Sütyen Takımı Askı Hediye 46 Yeşil ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.