DeFacto Büyük Beden Regular Fit Cepli Geri Dönüşümlü Beli Bağcıklı Eşofman Alt Dokuma Antrasit-Ar69

465.99 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Cepli modeli ve rahat kesimi ile günlük kombinlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday, beli bağcıklı tasarımı ve sweat kumaşıyla, crop sweatshirt, sweat hırka, sweatshirt ve basic tişörtleriniz ile kombinleyebileceğiniz DeFacto Kadın Büyük Beden Regular Fit Cepli Beli Bağcıklı Eşofman Alt. GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ POLYESTER Döngüsel üretim sistemi atıkların geri dönüştürülerek kaynak haline gelmesini sağlar. PET ve Tekstil atıklarından, geri dönüştürülmüş polyester üretilir. Atıklarsınıflandırılır, temizlenir, öğütülür ve yeni geri dönüştürülmüş iplikler elde etmek üzere ham ipliklerle karıştırılır. Bu işlemler, işlenmemiş ham madde üretimini ve böylece su, enerji ve doğal kaynak tüketimini azaltır. Tekstil atıklarının yeni kıyafetlerde kullanılmasını sağlayan döngüsel bir sistem yaratmak amacıyla tedarikçilerimizle iş birliği içinde çalışıyoruz. ÇEVRESEL FAYDALAR Geri dönüşüm, işlenmemiş ham madde tüketimini azaltır. Su tüketiminin azaltılması. Enerji tüketiminin azaltılması. Emisyonların azaltılması.; Poliester 58%,Pamuk 42%,Viskoz 0%; Manken Bilgileri Siyah-BK27: Göğüs: 81 Boy: 1,77 Basen: 90 Bel: 61; Manken Bedeni Siyah-BK27: S; Ürün Kodu: L5488AZ22AU;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla DeFacto

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
XL
Bel :
Normal Bel
Boy / Ölçü :
Regular
Cep alt giyim:
Cepli
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Düz
Kalıp :
Regular
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
Materyal Moda:
58%Polyester, 42%Pamuk, 0%Viskoz
Paça Tipi (moda):
Dar paça
Renk :
Antrasit-AR69
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

DeFacto Büyük Beden Regular Fit Cepli Geri Dönüşümlü Beli Bağcıklı Eşofman Alt Dokuma Antrasit-Ar69 fiyatı ne kadar ?

DeFacto Büyük Beden Regular Fit Cepli Geri Dönüşümlü Beli Bağcıklı Eşofman Alt Dokuma Antrasit-Ar69 fiyatı 465.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

DeFacto Büyük Beden Regular Fit Cepli Geri Dönüşümlü Beli Bağcıklı Eşofman Alt Dokuma Antrasit-Ar69 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

DeFacto Büyük Beden Regular Fit Cepli Geri Dönüşümlü Beli Bağcıklı Eşofman Alt Dokuma Antrasit-Ar69 En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, DeFacto Büyük Beden Regular Fit Cepli Geri Dönüşümlü Beli Bağcıklı Eşofman Alt Dokuma Antrasit-Ar69 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, DeFacto Büyük Beden Regular Fit Cepli Geri Dönüşümlü Beli Bağcıklı Eşofman Alt Dokuma Antrasit-Ar69 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

DeFacto Büyük Beden Regular Fit Cepli Geri Dönüşümlü Beli Bağcıklı Eşofman Alt Dokuma Antrasit-Ar69 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, DeFacto Büyük Beden Regular Fit Cepli Geri Dönüşümlü Beli Bağcıklı Eşofman Alt Dokuma Antrasit-Ar69 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.