SepetinBurada Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano -Vardem

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
2,918.92 TL
2,819.68 TL
Kazancınız: 99.24 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Çocuklar için harika bir hobi olan Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano, ritim, koordinasyon, denge ve disiplin becerilerinin gelişimine yardımcı olur. Aynı zamanda çocukların hayal güçlerini, algılama yeteneklerini ve el-göz koordinasyonlarını geliştirir. Bu ürün sayesinde çocuklar hem müzikle ilgilenirken hem de zihinlerini dinlendirirler.

Piano, 41x23x68,8 cm boyutlarına sahiptir ve çocuklar için uygun bir boyuttadır. Kutu boyutu ise 24x22,5x43,8 cm'dir. Bu sayede piano kolaylıkla taşınabilir ve istenilen her yerde kullanılabilir. Ürün, 36 ay ve üzeri yaş grupları için uygundur.

Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano, çocuklara müzikle ilgili birçok şey öğretir. Tuşlu bir piano olduğu için çocuklar notaları ve akorları öğrenirken aynı zamanda el becerilerini de geliştirirler. Piano üzerinde bulunan mikrofon sayesinde çocuklar şarkı söyleyebilir ve kendi müziklerini oluşturabilirler.

Bu piano, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Çocukların güvenliği göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır ve herhangi bir zararlı madde içermez. Piano, çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunar.

Özetle, Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano, çocukların müzikal yeteneklerini geliştirmelerini sağlayan harika bir oyuncaktır. Onların hayal güçlerini ve el-göz koordinasyonlarını artırarak zihinlerini dinlendirir. Hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunan bu piano, çocuklar için mükemmel bir seçenektir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla SepetinBurada

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Yaş Grubu (anne - bebek):
1+ Yaş


Sık Sorulan Sorular

SepetinBurada Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano -Vardem fiyatı ne kadar ?

SepetinBurada Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano -Vardem fiyatı 2819.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

SepetinBurada Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano -Vardem satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

SepetinBurada Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano -Vardem En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, SepetinBurada Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano -Vardem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, SepetinBurada Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano -Vardem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

SepetinBurada Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano -Vardem ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, SepetinBurada Nessiworld Bao-2108 37 Tuşlu Mikrofonlu Klasik Piano -Vardem ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.